De Haagse Vechtsportdag 2023

Sportcampus Zuiderpark, Meester P. Droogleever Fortuynweg 22, 2533 SR Den Haag

Kosten: Gratis

Leeftijd: Alle leeftijden

De Haagse Vechtsportdag komt terug! Op zaterdag 23 december staat de Topsportcampus in het Zuiderpark in het teken van de Haagse vechtsport!

Het belooft een dag vol spanning, actie en entertainment te worden. Na het succes van de eerste editie van vorig jaar, keert dit unieke evenement terug. En deze keer wordt het nog groter en opwindender met opvallende topsporters uit de vechtsport en een breed aanbod van diverse activiteiten voor jong en oud. Kortom, een dag vol actie dat je niet wil missen!

Jeugd kickboksevent en veel meer!
De Haagse Vechtsportdag is niet alleen voor de ervaren vechtsporter, maar ook voor de jeugd. Het evenement biedt een jeugd kickboksevent, demonstraties en clinics, zodat jonge enthousiastelingen de kans krijgen om kennis te maken met de wereld van vechtsport. Bovendien zijn er leuke side events gepland om de jeugd te vermaken en er zal een muziek- en foodcourt zijn om de sfeer te verhogen.

Op zaterdag is er voor de aanwezigen een breed scala aan vechtsport clinics en demonstraties beschikbaar. Ook deze vinden plaats in de Sportcampus Zuiderpark (topsporthal) van 10:00 tot 17:00. Zo kunnen jong en oud op zaterdag clinics bijwonen in bijvoorbeeld MMA, Judo, Karate, Boksen en Kickboksen. Als klap op de vuurpijl kunnen de bezoekers op de dag zelf workshops en clinics verwachten van bekende topsporters uit de vechtsport.

De Haagse Vechtsportdag vindt plaats op 23 december van 10:00 – 17:00 uur in de Sportcampus Zuiderpark, Meester P. Droogleever Fortuynweg 22, 2533 SR Den Haag en is gratis te bezoeken.

Meer informatie opent in nieuw tabblad

 

Meer evenementen

Bekijk de agenda

Parklopen Clingendael

Ren elke zondagochtend mee met Parklopen in Clingendael!

Een sportieve en gezellige groep hardlopers en wandelaars lopen gezamenlijk een rondje van 1, 3 of 5 kilometer.

Clingendael 7, 2597 VH Den Haag

Kosten Gratis

Leeftijd Alle leeftijden

Lees verder over: Parklopen Clingendael

Tai Chi en Pack Mee (Kung Fu)

Kom in beweging met de Kung Fu stijl lessen van de Getrainde Vuisten. Iedere zondag beoefent een groep enthousiaste senioren de Chinese Krijgskunsten.

De Getrainde …

Wijkcentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155 Den Haag

Leeftijd Senioren

Lees verder over: Tai Chi en Pack Mee (Kung Fu)

Wekelijkse activiteiten Rustenburg/Oostbroek

In Rustenburg en Oostbroek kun je elke week deelnemen aan leuke activiteiten op verschillende locaties. Van een zumba tot fitness. En van nordic walking tot aquarobic. …

Leeftijd Alle leeftijden

Lees verder over: Wekelijkse activiteiten Rustenburg/Oostbroek