Jutten op het Scheveningse strand

SEA LIFE Scheveningen

Kosten: Gratis

Leeftijd: Alle leeftijden

Van 11 t/m 15 juni is The Ocean Race in Scheveningen. Voorafgaand en tijdens het evenement zijn er allerlei sportieve en maatschappelijke activiteiten voor jong en oud in Scheveningen te doen.

Gemeente Den Haag, SEA LIFE en Grondstofjutters organiseren samen een jutexpeditie op donderdag 8 juni om samen het Scheveningse strand en de zee te bevrijden van afval. Als beloning mogen jutters na het jutten gratis naar SEA LIFE!

Wist je dat zo’n jut-sessie niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jezelf? In de buitenlucht wandel je over het strand, waarbij je soms moet trekken, graven of bukken om het afval te pakken te krijgen. Een hele goede work-out dus!

Je kunt vanaf 13:00 uur een jut-tas ophalen bij SEA LIFE. Bij het inleveren van de jut-tas mogen jutters als beloning gratis SEA LIFE bezoeken tussen 15:00 en 17.00 (laatste entree is om 16:00). Alleen mogelijk op 8 juni, direct na het jutten op het strand.

Meer evenementen

Bekijk de agenda

Parklopen Clingendael

Ren elke zondagochtend mee met Parklopen in Clingendael!

Een sportieve en gezellige groep hardlopers en wandelaars lopen gezamenlijk een rondje van 1, 3 of 5 kilometer.

Clingendael 7, 2597 VH Den Haag

Kosten Gratis

Leeftijd Alle leeftijden

Lees verder over: Parklopen Clingendael

Tai Chi en Pack Mee (Kung Fu)

Kom in beweging met de Kung Fu stijl lessen van de Getrainde Vuisten. Iedere zondag beoefent een groep enthousiaste senioren de Chinese Krijgskunsten.

De Getrainde …

Wijkcentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155 Den Haag

Leeftijd Senioren

Lees verder over: Tai Chi en Pack Mee (Kung Fu)

Wekelijkse activiteiten Rivierenbuurt/Stationsbuurt

In de Rivierenbuurt/Stationsbuurt kun je elke week deelnemen aan leuke activiteiten op verschillende locaties. Van een wandelgroep tot Chinese dans. En van stoelyoga tot …

Leeftijd Alle leeftijden

Lees verder over: Wekelijkse activiteiten Rivierenbuurt/Stationsbuurt