We kunnen weer samen sporten!

Nieuws voor sportaanbieders

Afbeelding
Zwemvereniging MAR

Zwemvereniging MAR is onlangs begonnen met het aanbieden van zwemlessen en -trainingen voor een nieuwe doelgroep. Het nieuwe aanbod sloeg meteen aan en nu liggen er iedere maandagavond mensen in het zwembad die dit anders misschien nooit hadden gedaan! Benieuwd naar de zwemvereniging en het nieuwe aanbod? Lees dan verder!

24 november 2021
Afbeelding
Stemmen Haags Sportgala

Op maandag 20 december worden de Haagse sporters, coaches en scheidsrechters van het jaar gehuldigd voor hun bijzondere prestaties van 2020 en 2021. De genomineerden zijn bekend gemaakt. Jouw stem bepaalt mede wie er met de felbegeerde bokaal naar huis gaat. Breng dus nu een stem uit op jouw favoriet!

22 november 2021
Afbeelding
Korfbal

Ledenwerving is een belangrijk thema bij veel verenigingen. Heb jij bij jouw vereniging moeite om nieuwe jeugdleden aan te trekken of ben je benieuwd wat andere verenigingen doen om nieuwe kinderen naar hun sportvereniging te krijgen? In dit artikel lees je hoe de Haagse korfbalverenigingen dit aanpakken.

24 november 2021
Afbeelding
Go Go Den Haag Challenge - Pull-ups

Zo vaak mogelijk scoren in één minuut, jouw snelste 5 kilometer, een persoonlijk hooghoud-record: allemaal voorbeelden van Go Go Den Haag Challenges. Welke uitdaging ga jij met jouw vereniging aan?

17 november 2021
Afbeelding
Stadsspelen

In Den Haag zijn maar liefst 185.000 vrijwilligers actief. Dankzij vrijwilligers is Den Haag een stad waar mensen naar elkaar omzien en zorgen voor hun omgeving. Tijd om hen in het zonnetje te zetten!

24 november 2021
Afbeelding
Sport NL Groen

Schiet de gasrekening van jouw sportaccommodatie inmiddels door het dak? Dan wordt het tijd voor actie! Ga naar Sport NL Groen en ga vandaag nog aan de slag met verduurzamen.

11 november 2021
Afbeelding
Voetbal

Heeft jouw club behoefte aan het schrijven van een projectplan? Wil de club de organisatiestructuren graag doorontwikkelen of nieuwe bestuursleden vinden? Heeft de club ondersteuning nodig om financieel gezond te worden/blijven? Dit zijn een aantal vragen waar de professionele vrijwilligers van de SESAM-academie zich graag belangeloos voor inzetten.

04 november 2021
Afbeelding
Scheidsrechter

Maandag 20 december vindt het Haags Sportgala plaats waar onze Haagse kampioenen en helden worden gehuldigd. Om alle scheidsrechters en kampioenen in beeld te krijgen, hebben we je hulp nodig!

04 november 2021
Afbeelding
Haagse Sport Centrale

De Haagse Sport Centrale is hét epicentrum van de Urban Sports in Nederland. Maar in dit industriële, historische pand is meer dan alleen sport te vinden. Ben je benieuwd naar de faciliteiten en samenwerkingen van de Haagse Sport Centrale? En benieuwd naar wat een sportvereniging kan doen in dit historische pand in Laakhaven-West? Lees dan verder.

29 Oktober 2021