Kom in beweging!
Afbeelding
Nationale Diabetes Challenge

Aftrap Nationale Diabetes Challenge 2022

Vandaag geeft Bas van de Goor, initiatiefnemer van de Nationale Diabetes Challenge, het startsein voor de Nationale Diabetes Challenge 2022. Tijdens de Nationale Diabetes Challenge worden er 20 weken lang activiteiten georganiseerd om sporten en bewegen te stimuleren.

Bewegen is goed voor iedereen, maar al helemaal voor mensen met diabetes type 2. Het kan ervoor zorgen dat je minder medicatie nodig hebt en gewicht verliest. In beweging komen met diabetes type 2 kan echter best een uitdaging zijn.  

Ook in Den Haag worden de komende weken activiteiten georganiseerd. De Haagse Diabetes Challenge, de lokale versie van de Nationale Diabetes Challenge (NDC), biedt een kant-en-klaar stappenplan om samen te werken aan meer bewegen en een gezondere leefstijl. Deelnemers wandelen ongeveer 20 weken lang samen met hun zorgverlener, welzijnsprofessional en/ of buurtsportcoach één keer per week in eigen buurt. 

Voor meer informatie en het inschrijven voor wandelingen ga je naar: https://www.nationalediabeteschallenge.nl/denhaag/locaties/

Meer nieuws

Afbeelding
Senioren Fit

Elke woensdag wordt er bij SV Erasmus tussen 10 uur en 11 uur getraind door een groepje senioren uit de wijk.

12 mei 2022
Afbeelding
OldStars VitaliteitSpelen

Van 16 t/m 20 mei vinden de OldStars VitaliteitSpelen plaats!

10 mei 2022
Afbeelding
Skaten, challenge, daniel Moragues, zuiderpark, skatepark

Het is tijd voor een skate challenge. Daniel Moragues, Nederlands kampioen skateboarden, daagt jou uit om jouw tofste skate truc te laten zien.

Laat zien wat je kan, Go Go Den Haag!

09 mei 2022