We kunnen weer samen sporten!
Afbeelding
Go Go Den Haag Challenge - Pull-ups

Go Go Den Haag daagt jouw vereniging uit

Zo vaak mogelijk scoren in één minuut, jouw snelste 5 kilometer, een persoonlijk hooghoud-record: allemaal voorbeelden van Go Go Den Haag Challenges. Welke uitdaging ga jij met jouw vereniging aan?

Vanuit Go Go Den Haag dagen we alle Hagenaars en sportaanbieders uit om een Go Go Den Haag Challenges aan te gaan. Op dit moment zijn er twee challenges gestart en staan er nog 6 op de planning. 

Doe mee!
Hoe vaak scoort jouw team in 1 minuut in een basket? Prof-basketbalspeler Casey Lopes van The Hague Royals daagt je uit:

Vincent Diephuis, wereldkampioen CrossFit (50+), kan 45 pull-ups in 1 minuut. Hoe vaak kunnen jullie dit? Ga de uitdaging aan:

Deel het resultaat en daag anderen uit
Motiveer jouw sporters, treed buiten de bekende paden van je eigen sport en ga met elkaar de sportieve uitdaging aan! Maak een foto of een filmpje met het resultaat, deel deze op social media en gebruik de #gogodenhaag.

Kom in beweging, Go Go Den Haag!

Meer nieuws

Afbeelding
Wandelen

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) was dit jaar een groot succes! Veel senioren hebben de smaak van het wandelen te pakken en er zijn nog meerdere wandelgroepen actief. 

Wil je ook op een gezellige manier werken aan jouw gezondheid en deelnemen aan een wandelgroep? Lees dan verder.

30 november 2021
Afbeelding
Invictus Games

Van 16 tot en met 22 april 2022 vinden de Invictus Games plaats in Den Haag. Er is hulp nodig van maar liefst 1000 vrijwilligers. Je kunt je vanaf heden aanmelden als vrijwilliger. Wil jij ook een steentje bijdragen aan dit betekenisvolle evenement?

04 december 2021
Afbeelding
Hardlopen

Het is weer tijd voor een Go Go Den Haag Challenge! De hardlopers van de Zuiderpark Parkrun dagen jou uit om te gaan hardlopen. Zij rennen elke zaterdag 5 kilometer. Kom ook in beweging en zet jouw beste tijd neer!

29 november 2021