We kunnen weer samen sporten!
Afbeelding
Scheidsrechter

Haags Sportgala 2021 - Meld je kampioenen en scheidsrechter aan!

Maandag 20 december vindt het Haags Sportgala plaats waar onze Haagse kampioenen en helden worden gehuldigd. Om alle scheidsrechters en kampioenen in beeld te krijgen, hebben we je hulp nodig!

Naast het huldigen van alle Haagse kampioenen, wat inmiddels een traditie is bij het Haags Sportgala, wordt in 2021 voor het eerst ook de prijs voor scheidsrechter van het jaar uitgereikt.

Is er binnen jouw vereniging een Nederlands kampioen of scheidsrechter die het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Meld ze dan nu aan!

Alle Haagse verenigingen hebben per e-mail een oproep ontvangen om de kampioen(en) en scheidsrechter aan te melden of klik de linkjes hieronder. Geen e-mail ontvangen of andere vragen? Mail gerust naar sportgala@denhaag.nl.

Deadline aanmelden
Meld de kampioenen en scheidsrechter vóór 8 november aan, uitgezonderd de kampioenschappen behaald na 8 november.

Aanmelden kampioenen

Aanmelden scheidsrechter

Meer nieuws

Afbeelding
Wandelen

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) was dit jaar een groot succes! Veel senioren hebben de smaak van het wandelen te pakken en er zijn nog meerdere wandelgroepen actief. 

Wil je ook op een gezellige manier werken aan jouw gezondheid en deelnemen aan een wandelgroep? Lees dan verder.

30 november 2021
Afbeelding
Invictus Games

Van 16 tot en met 22 april 2022 vinden de Invictus Games plaats in Den Haag. Er is hulp nodig van maar liefst 1000 vrijwilligers. Je kunt je vanaf heden aanmelden als vrijwilliger. Wil jij ook een steentje bijdragen aan dit betekenisvolle evenement?

04 december 2021
Afbeelding
Hardlopen

Het is weer tijd voor een Go Go Den Haag Challenge! De hardlopers van de Zuiderpark Parkrun dagen jou uit om te gaan hardlopen. Zij rennen elke zaterdag 5 kilometer. Kom ook in beweging en zet jouw beste tijd neer!

29 november 2021