Kom in beweging!
Afbeelding
GNSK

Inschrijvingen GNSK 2022 zijn open!

Op 10, 11 en 12 juni zullen de studentensporters uit alle studentensteden van Nederland strijden in 18 verschillende sportdisciplines om de titel Nederlands Studentenkampioen. De stad met de hoogste score in het algemeen klassement mag de titel ‘Studentensportstad 2022’ dragen.

Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) is met ruim 2000 sporters, begeleiders en vrijwilligers een van de grootste studentensportevenementen van Nederland. Onder de vlag van Studentensport Nederland organiseert het GNSK-bestuur dit jaar de 62e editie in de studentensteden Delft en Den Haag.

Deze editie wordt gekenmerkt door een unicum in de langlopende GSNK-geschiedenis: het evenement wordt in twee steden georganiseerd. Den Haag als jonge en snel ontwikkelende studentenstad en Delft als gevestigde naam slaan de handen ineen om als gaststeden voor het GNSK 2022.

Inschrijven

Inschrijvingen teamcaptains: t/m 24 april.

Inschrijvingen leamleden, individuen en begeleiders: t/m 25 mei.

Meer nieuws

Afbeelding
Senioren Fit

Elke woensdag wordt er bij SV Erasmus tussen 10 uur en 11 uur getraind door een groepje senioren uit de wijk.

12 mei 2022
Afbeelding
OldStars VitaliteitSpelen

Van 16 t/m 20 mei vinden de OldStars VitaliteitSpelen plaats!

10 mei 2022
Afbeelding
Skaten, challenge, daniel Moragues, zuiderpark, skatepark

Het is tijd voor een skate challenge. Daniel Moragues, Nederlands kampioen skateboarden, daagt jou uit om jouw tofste skate truc te laten zien.

Laat zien wat je kan, Go Go Den Haag!

09 mei 2022