Kom in beweging!
Afbeelding
Invictus Games ambassadeurs Bas Muijs en Renske van Beek hangen posters op

Invictus Games ambassadeurs plakken posters bij Haagse sportvereniging

Je kunt er bijna niet meer omheen in Den Haag: van 16 t/m 22 april vinden de Invictus Games plaats in het Zuiderpark. Dit evenement verenigt 500 fysiek en mentaal gewonde militairen uit 20 landen. Zij gaan met elkaar de sportieve strijd aan in 10 verschillende sporten. Om zoveel mogelijk Hagenaars te laten weten dat dit unieke evenement plaatsvindt waren de Haagse Invictus Games ambassadeurs Bas Muijs en Renske van Beek zondagochtend al vroeg op pad. 

Posters plakken 

Bij wielervereniging HSK Trias spraken zij de deelnemers van een juniorenwedstrijd en het publiek toe over het evenement en plakten zij de speciaal ontworpen posters met de titel 'toon je veerkracht'. Alle Haagse sportverenigingen- en accommodaties hebben deze posters vorige week ontvangen. De posters tonen 4 deelnemers uit het Nederlands Invictus Games Team en laten zien dat veerkracht iets van ons allemaal is. 

Veerkrachtige verhalen

Zowel Bas als Renske deelden ook hun eigen indrukwekkende en veerkrachtige verhaal met de aanwezigen. Bas benadrukte daarnaast hoe ontzettend bijzonder het is dat we dit evenement als stad mogen ontvangen, hier mogen we trots op zijn! Renske nodigde iedereen van harte uit om om zelf ook een kijkje te komen nemen. Het evenemententerrein is namelijk zeven dagen lang gratis te bezoeken en er zijn tal van activiteiten voor het hele gezin. 

Gratis activiteiten Invictus Games

Meer nieuws

Afbeelding
Senioren Fit

Elke woensdag wordt er bij SV Erasmus tussen 10 uur en 11 uur getraind door een groepje senioren uit de wijk.

12 mei 2022
Afbeelding
OldStars VitaliteitSpelen

Van 16 t/m 20 mei vinden de OldStars VitaliteitSpelen plaats!

10 mei 2022
Afbeelding
Skaten, challenge, daniel Moragues, zuiderpark, skatepark

Het is tijd voor een skate challenge. Daniel Moragues, Nederlands kampioen skateboarden, daagt jou uit om jouw tofste skate truc te laten zien.

Laat zien wat je kan, Go Go Den Haag!

09 mei 2022