We kunnen weer samen sporten!
Afbeelding
Sport NL Groen

Jouw club of sport volledig verduurzamen?

Schiet de gasrekening van jouw sportaccommodatie inmiddels door het dak? Dan wordt het tijd voor actie! Ga naar Sport NL Groen en ga vandaag nog aan de slag met verduurzamen.

Wat is Sport NL Groen? 
Sport NL Groen is een onafhankelijke, online tool voor de verduurzaming van de sport in Nederland. Gemeenten, sportclubs en ondernemers in de sport, groot of klein, krijgen via de tool gratis en onafhankelijk advies over hoe ze kunnen verduurzamen. Wat Sport NL Groen uniek maakt, is dat alle aspecten van verduurzaming samenkomen: duurzaamheidsadvies, maatregelen, subsidies en financiering. Zo maken we samen de sport groener en houden we meer geld over voor de sport. 

Verduurzamen voor de toekomst van de sport 
Verduurzaming is noodzakelijk om sportclubs toekomstbestendig te maken en houden. Niet alleen omdat de wet het voorschrijft, maar ook omdat de energierekening er een stuk lager door zal uitpakken.

Veelgehoorde redenen waarom sportclubs verduurzaming voor zich uitschuiven zijn de hoge kosten en complexiteit die erbij komen kijken. Met Sport NL Groen worden deze bezwaren grotendeels weggenomen en wordt verduurzaming toegankelijk en rendabel voor alle sportclubs van Nederland. 

Meer weten? 
Wil je weten hoe Sport NL Groen jouw sportclub kan helpen verduurzamen? Of wil je weten welke duurzame maatregelen bij jouw sportaccommodatie passen en welke subsidies en financieringsmogelijkheden voor jouw club interessant zijn?

Ga naar Sport NL Groen en bekijk hoe de tool werkt, wat je ermee kan en hoe verduurzaming bijdraagt aan een gezonde toekomst voor de sport.

In het onderstaande filmpje wordt Sport NL Groen in 1 minuut uitgelegd:

Meer nieuws

Afbeelding
Wandelen

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) was dit jaar een groot succes! Veel senioren hebben de smaak van het wandelen te pakken en er zijn nog meerdere wandelgroepen actief. 

Wil je ook op een gezellige manier werken aan jouw gezondheid en deelnemen aan een wandelgroep? Lees dan verder.

30 november 2021
Afbeelding
Invictus Games

Van 16 tot en met 22 april 2022 vinden de Invictus Games plaats in Den Haag. Er is hulp nodig van maar liefst 1000 vrijwilligers. Je kunt je vanaf heden aanmelden als vrijwilliger. Wil jij ook een steentje bijdragen aan dit betekenisvolle evenement?

04 december 2021
Afbeelding
Hardlopen

Het is weer tijd voor een Go Go Den Haag Challenge! De hardlopers van de Zuiderpark Parkrun dagen jou uit om te gaan hardlopen. Zij rennen elke zaterdag 5 kilometer. Kom ook in beweging en zet jouw beste tijd neer!

29 november 2021