We kunnen weer samen sporten!
Afbeelding
Team Leergeld Den Haag

Leven als een ADO-prof!

Het project ‘Leven als een ADO-prof’ geeft jongens en meiden de kans van hun dromen. Zij krijgen de kans om te ervaren is hoe het is om profvoetballer te zijn en ontdekken daarnaast hun eigen talenten.

In tien bijeenkomsten, verspreid over een heel voetbalseizoen, leren de kinderen tal van competenties. Zij leren onder andere over een gezonde leefstijl, (on)respectvolle houding, samenwerken, omgaan met tegenslagen en nog veel meer! En dit allemaal onder leiding van een jeugdtrainer van ADO Den Haag. 

Team Leergeld Den Haag
Aan dit project doen meerdere teams mee: wijkteams van playgrounds, klassen uit het primair onderwijs, jeugdteams van verenigingen en team Leergeld Den Haag.

Dankzij een samenwerking tussen Leergeld Den Haag en Kans Jongeren krijgen ook 24 jongens en meiden de kans om aan dit project deel te nemen. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet altijd meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Leergeld Den Haag geeft deze kinderen gelijke kansen en bijzondere leerervaringen, zoals met dit prachtige project ‘Leven als een ADO-prof’.

Charlie Ortega (Directeur Leergeld Den Haag):

𝘋𝘦 𝘬𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘸𝘪𝘫 𝘢𝘭𝘴 𝘓𝘦𝘦𝘳𝘨𝘦𝘭𝘥 𝘋𝘦𝘯 𝘏𝘢𝘢𝘨 𝘣𝘦𝘳𝘦𝘪𝘬𝘦𝘯, 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘩𝘰𝘦𝘧𝘵𝘦 𝘢𝘢𝘯 𝘳𝘰𝘭𝘮𝘰𝘥𝘦𝘭𝘭𝘦𝘯. 𝘔𝘦𝘵 𝘥𝘪𝘵 𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘤𝘵 𝘬𝘳𝘪𝘫𝘨𝘦𝘯 24 𝘬𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘣𝘰𝘰𝘴𝘵 𝘰𝘮 𝘩𝘶𝘯 𝘥𝘳𝘰𝘰𝘮 𝘵𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘸𝘦𝘻𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦𝘯. 𝘚𝘱𝘰𝘳𝘵 𝘥𝘳𝘢𝘢𝘨𝘵 𝘣𝘪𝘫 𝘥𝘦 𝘰𝘯𝘵𝘸𝘪𝘬𝘬𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘶𝘯 𝘪𝘥𝘦𝘯𝘵𝘪𝘵𝘦𝘪𝘵.” 

Meer nieuws

Afbeelding
Wandelen

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) was dit jaar een groot succes! Veel senioren hebben de smaak van het wandelen te pakken en er zijn nog meerdere wandelgroepen actief. 

Wil je ook op een gezellige manier werken aan jouw gezondheid en deelnemen aan een wandelgroep? Lees dan verder.

30 november 2021
Afbeelding
Invictus Games

Van 16 tot en met 22 april 2022 vinden de Invictus Games plaats in Den Haag. Er is hulp nodig van maar liefst 1000 vrijwilligers. Je kunt je vanaf heden aanmelden als vrijwilliger. Wil jij ook een steentje bijdragen aan dit betekenisvolle evenement?

04 december 2021
Afbeelding
Hardlopen

Het is weer tijd voor een Go Go Den Haag Challenge! De hardlopers van de Zuiderpark Parkrun dagen jou uit om te gaan hardlopen. Zij rennen elke zaterdag 5 kilometer. Kom ook in beweging en zet jouw beste tijd neer!

29 november 2021