We kunnen weer samen sporten!
Afbeelding
Basketbal Spoorcourt

Maak kennis met de Vitality Club

Donderdag 18 november slaan Vitality Club Den Haag en basketbalvereniging The Hague Royals de handen ineen voor een unieke sportactiviteit. Op het gloednieuwe Spoorcourt wordt een basketbal-clinic verzorgd, maak je kennis met de Vitality Club en geniet je van een gezonde lunch verzorgd door Teamspelers Voeding en Diëtetiek.

Deze sportieve ontmoeting is een initiatief van buurtsportcoach Casy om ouderen uit de wijk in aanraking te laten komen met de Vitality Club, een gratis en toegankelijke beweegclub voor en door 55-plussers in de wijk. Basketbalvereniging The Hague Royals ondersteunt dit initiatief en vinden het erg leuk om volwassenen en senioren te inspireren met hun sport.

Lijkt het jou leuk om mee te doen met de clinic? En ben je benieuwd naar de buurtsportactiviteiten of de Vitality Club? Dan is dit een uitgelezen kans om gratis en vrijblijvend kennis te maken.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 13.30 - 14.30 uur: Basketbal clinic van The Hague Royals
  • 14.30 - 14.45 uur: wandeling naar O3 Rivierenbuurt
  • 14.45 - 16.30 uur: gezonde lunch door Teamspelers Voeding en diëtetiek

Praktische informatie en aanmelden
Voor wie: voor alle 55-plussers in Den Haag
Wanneer: donderdag 18 november 13:30 - 16.30 uur
Waar: Spoorcourt | Jan van Riebeekstraat 236, Den Haag

De activiteit is gratis toegankelijk. Aanmelden kan bij buurtsportcoach Casy El Bouhnani: 
casy@buurtsportcoachdenhaag.nl 
06 22620442

Meer nieuws

Afbeelding
Wandelen

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) was dit jaar een groot succes! Veel senioren hebben de smaak van het wandelen te pakken en er zijn nog meerdere wandelgroepen actief. 

Wil je ook op een gezellige manier werken aan jouw gezondheid en deelnemen aan een wandelgroep? Lees dan verder.

30 november 2021
Afbeelding
Invictus Games

Van 16 tot en met 22 april 2022 vinden de Invictus Games plaats in Den Haag. Er is hulp nodig van maar liefst 1000 vrijwilligers. Je kunt je vanaf heden aanmelden als vrijwilliger. Wil jij ook een steentje bijdragen aan dit betekenisvolle evenement?

04 december 2021
Afbeelding
Hardlopen

Het is weer tijd voor een Go Go Den Haag Challenge! De hardlopers van de Zuiderpark Parkrun dagen jou uit om te gaan hardlopen. Zij rennen elke zaterdag 5 kilometer. Kom ook in beweging en zet jouw beste tijd neer!

29 november 2021