We kunnen weer samen sporten!
Afbeelding
Stadsspelen

Mensen maken Den Haag

In Den Haag zijn maar liefst 185.000 vrijwilligers actief. Dankzij vrijwilligers is Den Haag een stad waar mensen naar elkaar omzien en zorgen voor hun omgeving. Tijd om hen in het zonnetje te zetten!

Dit jaar is het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021. Het hele jaar door zet de gemeente Den Haag met de campagne "Mensen maken Den Haag ..." vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties extra in het zonnetje. 

Met de campagne wordt de veelzijdigheid van vrijwilligerswerk laten zien, worden de vrijwilligers gewaardeerd en potentiële vrijwilligers enthousiast gemaakt.

In de maand november staan de sportvrijwilligers in de spotlight:

"Mensen maken Den Haag Sportiever"

 

Kijk voor meer informatie op de website.

Meer nieuws

Afbeelding
Wandelen

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) was dit jaar een groot succes! Veel senioren hebben de smaak van het wandelen te pakken en er zijn nog meerdere wandelgroepen actief. 

Wil je ook op een gezellige manier werken aan jouw gezondheid en deelnemen aan een wandelgroep? Lees dan verder.

30 november 2021
Afbeelding
Invictus Games

Van 16 tot en met 22 april 2022 vinden de Invictus Games plaats in Den Haag. Er is hulp nodig van maar liefst 1000 vrijwilligers. Je kunt je vanaf heden aanmelden als vrijwilliger. Wil jij ook een steentje bijdragen aan dit betekenisvolle evenement?

04 december 2021
Afbeelding
Hardlopen

Het is weer tijd voor een Go Go Den Haag Challenge! De hardlopers van de Zuiderpark Parkrun dagen jou uit om te gaan hardlopen. Zij rennen elke zaterdag 5 kilometer. Kom ook in beweging en zet jouw beste tijd neer!

29 november 2021