Kom in beweging!
Afbeelding
Basketbal

Podcast Haags Sportkwartier

Tijdens deze podcast gaan Petra Janssen-Heida (opgavemanager Gemeente Den Haag) en Frank van Eekeren (lector Impact of Sports Haagse Hogeschool Den Haag) in gesprek over wat werken vanuit een living lab aanpak precies inhoudt. Waarom is zoiets vanzelfsprekends als samenwerken, best ingewikkeld?

De live walk & talk is nu beschikbaar als podcast voor tijdens het wandelen! Want als je wandelt luister je anders en doe je nieuwe ideeën op. Deze walk & talk is speciaal voor en door de Living labs sport en bewegen en gaat over Het Haags Sportkwartier. Kartrekkers Petra Janssen (Gemeente Den Haag) en Frank van Eekeren (lector Impacts of sports Haagse Hogeschool) geven je een inkijkje in hun successen en inzichten. En pleiten er onder meer voor dat je niet alleen o.b.v. algemene onderzoeksgegevens projecten of beleid kunt opzetten.

Katapult versterkt in 2021-2022 de Living Labs Sport en bewegen met kennisdeling en netwerkvorming. De labs zijn een initiatief van Sportinnovator en ZonMw.

Beluister de podcast hier:

Podcast Haags Sportkwartier

Meer nieuws

Afbeelding
Senioren Fit

Elke woensdag wordt er bij SV Erasmus tussen 10 uur en 11 uur getraind door een groepje senioren uit de wijk.

12 mei 2022
Afbeelding
OldStars VitaliteitSpelen

Van 16 t/m 20 mei vinden de OldStars VitaliteitSpelen plaats!

10 mei 2022
Afbeelding
Skaten, challenge, daniel Moragues, zuiderpark, skatepark

Het is tijd voor een skate challenge. Daniel Moragues, Nederlands kampioen skateboarden, daagt jou uit om jouw tofste skate truc te laten zien.

Laat zien wat je kan, Go Go Den Haag!

09 mei 2022