We kunnen weer samen sporten!
Afbeelding
Power Meiden Haaglanden

Power Meiden Haaglanden

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en wil je deelnemen aan de 3e editie van Power Meiden Haaglanden in januari 2022 in Voorburg? Meld je dan nu aan!

Power Meiden Haaglanden vindt in het sportseizoen 2021-2022 in totaal 4 keer plaats, elke editie op een andere locatie. Deze derde editie vindt op 22 januari plaats in Voorburg.

Meld je hieronder aan door het aanmeldformulier volledig in te vullen en wellicht zien we elkaar tijdens de derde mix-clinic in Voorburg! Na de aanmelding dien je per direct een bevestiging mail te krijgen, check hiervoor eventueel ook je spambox.

Meer informatie en aanmelden

Power Meiden Haaglanden is een initiatief van ADO Den Haag Vrouwen en CMSI360. Zij willen maatschappelijke (sport)drempels verlagen voor meiden/vrouwen door hen te interesseren voor sport en talentvolle dames te ondersteunen in hun uitoefening daarvan.

Meer nieuws

Afbeelding
Wandelen

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) was dit jaar een groot succes! Veel senioren hebben de smaak van het wandelen te pakken en er zijn nog meerdere wandelgroepen actief. 

Wil je ook op een gezellige manier werken aan jouw gezondheid en deelnemen aan een wandelgroep? Lees dan verder.

30 november 2021
Afbeelding
Invictus Games

Van 16 tot en met 22 april 2022 vinden de Invictus Games plaats in Den Haag. Er is hulp nodig van maar liefst 1000 vrijwilligers. Je kunt je vanaf heden aanmelden als vrijwilliger. Wil jij ook een steentje bijdragen aan dit betekenisvolle evenement?

04 december 2021
Afbeelding
Hardlopen

Het is weer tijd voor een Go Go Den Haag Challenge! De hardlopers van de Zuiderpark Parkrun dagen jou uit om te gaan hardlopen. Zij rennen elke zaterdag 5 kilometer. Kom ook in beweging en zet jouw beste tijd neer!

29 november 2021