Kom in beweging!
Afbeelding
Netwerkbijeenkomst HSK

Save the date - Netwerkbijeenkomst HSK 2022

Als sport- en welzijnsorganisaties kunnen we veel voor elkaar betekenen. Daarom organiseert Haags Sportkwartier (HSK) woensdag 26 januari een netwerkbijeenkomst voor de organisaties in Zuidwest. Schrijf de datum alvast in de agenda en meld je aan.

De netwerkbijeenkomst doen we het liefst ‘live’ op de Sportcampus zodat we elkaar weer in het echt kunnen ontmoeten, met een hapje en een drankje erbij. En als dat niet kan, wordt het een online bijeenkomst. We nodigen sport- en welzijnsorganisaties in Zuidwest van harte uit om hierbij te zijn.

Graag delen we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sport en bewegen in Zuidwest, het ondersteuningsaanbod 2022 van de gemeente en de laatste onderzoeksresultaten van de Haagse Hogeschool.

We zijn ook benieuwd naar jullie verhaal: hoe gaat het met de sportverenigingen en -aanbieders en hoe blijf je in verbinding en werk je samen met je omgeving? We zijn daarom op zoek naar mensen die hier iets over willen vertellen. Laat het ons weten via haagssportkwartier@denhaag.nl.

Aanmelden

Je kunt jezelf en eventuele collega’s uiterlijk maandag 17 januari aanmelden via haagssportkwartier@denhaag.nl. Vermeld hierin voor- en achternaam, de organisatie en de functie.

Meer nieuws

Afbeelding
Basketbal Spoorcourt

Het is weer tijd voor een basketbal challenge. Prof-basketbalspeler Casey Lopes van The Hague Royals daagt jou dit keer uit om jouw beste trick shot, dunk of lay-up te laten zien.

Laat zien wat je kan, Go Go Den Haag!

28 januari 2022
Afbeelding
Den Haag Fietst!

Den Haag is op zoek naar een nieuwe fietsburgemeester. Een Hagenaar die vergroeid is met zijn fiets. Een fietsambassadeur die gelooft dat de fiets dé oplossing is voor een gezonde, schone en gelukkige stad. Word jij de nieuwe fietsburgemeester van Den Haag?

25 januari 2022
Afbeelding
Opening Mobilitheek

Iedereen uit de Haagse regio die fysiek beperkt is en wil (blijven) sporten of bewegen, kan nu terecht in de Mobilitheek om sporthulpmiddelen te lenen en uit te proberen.

26 januari 2022