Kom in beweging!
Afbeelding
Go Go Den Haag strippenkaart wordt overhandigd door wethouder Hilbert Bredemeijer

Strippenkaart stimuleert volwassenen en senioren om in beweging te komen

De eerste deelnemers zijn in beweging met de Go Go Den Haag strippenkaart die eerder deze maand door wethouder Hilbert Bredemeijer werd uitgereikt in Sportcentrum Marris Gym. Met deze strippenkaart worden Haagse volwassenen en senioren gestimuleerd om in beweging te komen. De Buurtsportcoaches die in Den Haag actief zijn werven, begeleiden en coachen de deelnemers naar laagdrempelig beweegaanbod. 

Wethouder Hilbert Bredemeijer:  ''De strippenkaart is een mooi voorbeeld van de acties die de gemeente Den Haag neemt om onze inwoners aan het bewegen te krijgen. Ben daarom ook ontzettend blij met dit initiatief. Dit draagt een steentje bij aan ons doel om alle Hagenaars in 2030 aan het sporten of regelmatig bewegen te krijgen.''

Laagdrempelig beweegaanbod 

Met de strippenkaart worden inactieve volwassenen en senioren gestimuleerd om in de buurt kennis te maken met laagdrempelig beweegaanbod. Ze kunnen gratis deelnemen aan verschillende activiteiten bij Haagse sportaanbieders. Als deelnemers 6 of meer activiteiten van de strippenkaart hebben volbracht, ontvangen zij als beloning een sportief pakket zodat ze ook thuis in beweging kunnen blijven.

Doe mee

Heeft jouw club ook sportaanbod gericht op volwassenen en senioren die hun weg naar een sportaanbieder nog niet goed weten te vinden? Dan brengen we jouw sportaanbod ook graag onder de aandacht via de Go Go Den Haag strippenkaart. Meld je bij de Buurtsportcoach of sportconsulent bij jou in de buurt, zodat jullie het aanbod samen kunnen afstemmen. Door jullie inzet zetten we ons met elkaar in om meer Hagenaars in beweging te krijgen en jullie aanbod daarin te ontdekken!

Meer nieuws

Afbeelding
Senioren Fit

Elke woensdag wordt er bij SV Erasmus tussen 10 uur en 11 uur getraind door een groepje senioren uit de wijk.

12 mei 2022
Afbeelding
OldStars VitaliteitSpelen

Van 16 t/m 20 mei vinden de OldStars VitaliteitSpelen plaats!

10 mei 2022
Afbeelding
Skaten, challenge, daniel Moragues, zuiderpark, skatepark

Het is tijd voor een skate challenge. Daniel Moragues, Nederlands kampioen skateboarden, daagt jou uit om jouw tofste skate truc te laten zien.

Laat zien wat je kan, Go Go Den Haag!

09 mei 2022