Kom in beweging!
Afbeelding
Invictus Games

Vrijwilligers gezocht Invictus Games 2022

Van 16 tot en met 22 april 2022 vinden de Invictus Games plaats in Den Haag. Er is hulp nodig van maar liefst 1000 vrijwilligers. Je kunt je vanaf heden aanmelden als vrijwilliger. Wil jij ook een steentje bijdragen aan dit betekenisvolle evenement?

De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. De Invictus Games gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor hen die hun land dienen of gediend hebben. Tijdens de vijfde editie van de Invictus Games zullen 500 deelnemers vanuit 20 landen concurreren in 9 verschillende sporten.

Vrijwilligers gezocht

Zonder vrijwilligers geen evenement! Samen met een hecht team organiseren we een onvergetelijke week voor de deelnemers en de ‘Friends & Famliy’ die met hun meereizen. Het animo is groot, dus wees er snel bij om een kans te maken op een plek binnen het team van vrijwilligers.

Aanmelden

Het vrijwilligersmanagement wordt georganiseerd door EventMakers, hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen.

Je kan je als EventMaker aanmelden voor de Invictus Games 2022 The Hague op www.eventmakers.nl. Lees via deze link meer informatie.

Meer nieuws

Afbeelding
Basketbal Spoorcourt

Het is weer tijd voor een basketbal challenge. Prof-basketbalspeler Casey Lopes van The Hague Royals daagt jou dit keer uit om jouw beste trick shot, dunk of lay-up te laten zien.

Laat zien wat je kan, Go Go Den Haag!

28 januari 2022
Afbeelding
Den Haag Fietst!

Den Haag is op zoek naar een nieuwe fietsburgemeester. Een Hagenaar die vergroeid is met zijn fiets. Een fietsambassadeur die gelooft dat de fiets dé oplossing is voor een gezonde, schone en gelukkige stad. Word jij de nieuwe fietsburgemeester van Den Haag?

25 januari 2022
Afbeelding
Opening Mobilitheek

Iedereen uit de Haagse regio die fysiek beperkt is en wil (blijven) sporten of bewegen, kan nu terecht in de Mobilitheek om sporthulpmiddelen te lenen en uit te proberen.

26 januari 2022