Vrijwilligers gezocht Invictus Games 2022

Van 16 tot en met 22 april 2022 zijn de Invictus Games in Den Haag. Er is hulp nodig van maar liefst 1.000 vrijwilligers. Je kunt je vanaf heden aanmelden als vrijwilliger. Wil jij ook een steentje bijdragen aan dit betekenisvolle evenement?

De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. De Invictus Games gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor hen die hun land dienen of gediend hebben. Tijdens de 5e editie van de Invictus Games zullen 500 deelnemers uit 20 landen concurreren in 9 verschillende sporten.

Vrijwilligers gezocht

Zonder vrijwilligers geen evenement! Met een hecht team organiseren we een onvergetelijke week voor de deelnemers en de ‘Friends & Family’ die met hun meereizen. Het animo is groot, dus wees er snel bij om een kans te maken op een plek binnen het team van vrijwilligers.

Aanmelden

Het vrijwilligersmanagement wordt georganiseerd door EventMakers, hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen.

Je kan je als EventMaker aanmelden voor de Invictus Games 2022 The Hague op de website van Eventmakers.

Voorjaar- en zomerseizoen en Sportveld Onderhoud

Met de lente en zomer op komst zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten met betrekking tot het onderhoud van de sportvelden.

Onderhoud sportvelden voorjaar- en …

Lees verder over: Voorjaar- en zomerseizoen en Sportveld Onderhoud

Uitnodiging Financiën bijeenkomst voor Haagse sportverenigingen

Op maandag 15 april is er een bijeenkomst voor Haagse sportverenigingen over de lancering van nieuwe ondersteuningsmogelijkheden op het thema financiën.

Programma:

Lees verder over: Uitnodiging Financiën bijeenkomst voor Haagse sportverenigingen

Maak kennis met het programma Maatschappelijke Diensttijd en Sport

Maatschappelijke Diensttijd (MDT) is een programma voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud waarbij zij vrijwilligerswerk doen bij een sportorganisatie.

Zo dragen …

Lees verder over: Maak kennis met het programma Maatschappelijke Diensttijd en Sport