Kom in beweging!
Afbeelding
Wandelen

Wandel mee met een wandelgroep

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) was dit jaar een groot succes! Veel senioren hebben de smaak van het wandelen te pakken en lopen nog steeds wekelijks in verschillende wandelgroepen. 

Wil je ook op een gezellige manier werken aan jouw gezondheid en deelnemen aan een wandelgroep? Lees dan verder.

Nationale Diabetes Challenge (NDC) Den Haag 2021

Een gezonde leefstijl betekent onder andere voldoende bewegen. Bewegen maakt je fit en zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Samen bewegen is daarnaast ook nog eens gezellig!

Dit was reden genoeg om dit jaar voor de derde keer de Nationale Diabetes Challenge Den Haag (NDC) te organiseren. Verdeeld over de stad deden er 20 wandellocaties mee. Twintig weken lang wandelden de deelnemers wekelijks onder professionele begeleiding, met hun zorgverlener, welzijnsprofessionals en/of buurtsportcoach.

De NDC is georganiseerd door de gemeente Den Haag (afdeling Sport) in samenwerking met de Bas van de Goor Foundation en lokale sport-, zorg-, en welzijnspartijen in de stad.

Wandel ook mee

Na de afsluiting van de NDC hebben veel senioren de smaak van het wandelen te pakken en zijn er nog meerdere wandelgroepen actief. Ook jij bent van harte welkom om mee te wandelen!

Wil je op een gezellige manier werken aan jouw gezondheid en deelnemen aan een wandelgroep? Neem dan contact op met Casy El Bouhnani, buursportcoach senioren: casy@buurtsportcoachdenhaag.nl

Meer informatie over de wandelgroepen vind je op de website van de buurtsportcoach Den Haag. 

Lees hier meer over de Nationale Diabetes Challenge Den Haag.

Afbeelding
Wandelen strand

Meer nieuws

Afbeelding
Basketbal Spoorcourt

Het is weer tijd voor een basketbal challenge. Prof-basketbalspeler Casey Lopes van The Hague Royals daagt jou dit keer uit om jouw beste trick shot, dunk of lay-up te laten zien.

Laat zien wat je kan, Go Go Den Haag!

28 januari 2022
Afbeelding
Den Haag Fietst!

Den Haag is op zoek naar een nieuwe fietsburgemeester. Een Hagenaar die vergroeid is met zijn fiets. Een fietsambassadeur die gelooft dat de fiets dé oplossing is voor een gezonde, schone en gelukkige stad. Word jij de nieuwe fietsburgemeester van Den Haag?

25 januari 2022
Afbeelding
Opening Mobilitheek

Iedereen uit de Haagse regio die fysiek beperkt is en wil (blijven) sporten of bewegen, kan nu terecht in de Mobilitheek om sporthulpmiddelen te lenen en uit te proberen.

26 januari 2022