We kunnen weer samen sporten!
Afbeelding
den haag pier

Over GOGO Den Haag

Met het project Go Go Den Haag vieren we dat sporten weer kan en mag! We helpen sport- en beweegaanbieders om zo snel mogelijk weer op volle kracht te komen en samen inspireren en activeren we Hagenaars om (weer) structureel te sporten en te bewegen. We faciliteren en ondersteunen de Haagse sportaanbieders met extra aanbod en brengen nieuw en bestaand sportaanbod onder de aandacht van Hagenaars. 

Waarom Go Go Den Haag?

De coronacrisis heeft een enorme impact op de Haagse sport- en beweeginfrastructuur en het sport- en beweeggedrag van ons allemaal. Het afgelopen jaar is er niet tot nauwelijks ruimte geweest om activiteiten te organiseren om samen te bewegen en sport te beleven. De sportdeelname is afgenomen en dat heeft grote gevolgen. Juist nu, in een tijd waarin we ons meer dan ooit realiseren dat voldoende bewegen een voorwaarde is voor een gezonde, veerkrachtige en vitale samenleving. 

Goed plan, waar kan ik beginnen?

Tijd voor jouw gouden wissel

We mogen weer samen sporten! Daarom dagen we met de campagne Go Go Den Haag iedere Hagenaar uit om weer lekker te bewegen en te sporten. Dus wissel elementen uit je dagelijkse routine in voor sportattributen om zo jouw eigen ‘gouden wissel’ te maken. Welke sportieve activiteit ga jij (weer) oppakken? We zijn reuze benieuwd naar jouw gouden wissel. Deel het met ons op Facebook, Instagram en TikTok en inspireer andere Hagenaars om ook in beweging te komen.

#GOGODENHAAG