We kunnen weer samen sporten!
Afbeelding
Dutch Surffestival

Dutch Surffestival

Waar?
Rondom het Beach Stadium | Strandweg 4, 2586 JK Den Haag

In de week van 16 t/m 24 oktober 2021 wordt het Dutch Surffestival georganiseerd. Het Dutch Surffestival staat volledig in het teken van onze mooie surfsport en alle disciplines hierin. Ook is er volop actie!

Gratis jeugd clinics tijdens Dutch Surffestival
Tijdens het Dutch Surffestival biedt de organisatie van het Dutch Surffestival samen met gemeente Den Haag en een aantal lokale partners gave gratis clinics aan voor de Haagse jeugd. Duik met ons de zee in en maak kennis met een nieuwe sport! Om mee te kunnen doen aan de clinics is zwemdiploma A&B verplicht. Alle benodigde spullen zijn aanwezig maar een eigen wetsuit meenemen mag altijd. Wij willen jullie vragen deze e-mail te delen met jullie netwerk.

Clinics
Altijd als eens willen leren surfen? Tijdens de Kennismakingsclinic Golfsurfen leer je je hoe moet je peddelen, hoe je op je board moet staan en pak jij je eerste golf! Deze clinic wordt dagelijks gratis aangeboden.

Lijkt kiteboarden je helemaal te gek? Kom dan naar de Kennismakingsclinic Powerkiten! Hier ga je leren om zo’n grote kite in de lucht te houden en te besturen. Dit is de eerste stap om een echte kiteboarder te kunnen worden. Deze clinic wordt dagelijks gratis aangeboden.

Ben je meer fan van suppen? Dan kan je terecht bij de Kennismakingsclinic Suppen. Hoe houdt je je balans op het water en hoe kom je vooruit en de bocht om? Je leert het allemaal tijdens deze leuke clinic! Geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Deze clinic wordt op 20 oktober gratis aangeboden.

Is zwemmen echt jouw ding? Tijdens de Kennismakingsclinic ABZee Zwemmen duik je met ervaren instructeurs de zee in. Je leert je alles hoe je veilig in zee kunt zwemmen en wat je moet doen als je moet doen als jij of iemand anders in de problemen komt. Geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Deze clinic wordt op 16 oktober gratis aangeboden.

Aanmelden
De clinics kunnen geboekt worden via de website www.dutchsurffestival.nlOnder de kop ‘Activiteiten en Clinics’ op de website kun je alle clinics vinden. Hier zullen ook nog regelmatig clinics aan worden toegevoegd. Niets is namelijk zo veranderlijk als het weer, behalve activiteiten die afhankelijk zijn van het weer…

Om een clinic te boeken moeten de deelnemers een eversport account aanmaken (kom je vanzelf op terecht en is binnen 1 min gedaan). Wanneer je de clinic in het schema hebt gevonden die je wilt gaan doen kun je hier op klikken. Als je voor een hele groep wilt boeken stuur dan een e-mail naar info@dutchsurffestival.nl.

Onder de prijs staat nog ‘Voucher toevoegen’. Vul daar de code: DENHAAGSURF . Met deze code zijn de kennismakingsclinics voor het powerkiten en golfsurfen gratis. Voor het zeezwemmen is de clinic op 16 oktober gratis met deze code en het suppen op 20 oktober.

Locatie
Alle clinics starten vanaf het Beach Stadium. Zorg dat je altijd 15 min. voor aanvang van de clinic hier bent. Locatie: Strandweg 4, Den Haag.

Meer info & contact
Naast deze clinics zijn er de hele week diverse activiteiten voor geoefende maar ook voor beginnende surfers, voor jeugd en volwassenen! Je kunt ook samen meedoen met je kind! Zelfs activiteiten waarvoor je niet eens het water op hoeft! Kijk op www.dutchsurffestival.nl voor meer informatie. Doe dus lekker mee!

Wil je in een keer met een hele groep boeken of heb je andere wensen of ideeën kun je altijd contact opnemen via info@dutchsurffestival.nl.

Meer agenda

Afbeelding
Zuiderpark Parkrun

Ren of wandel lekker een rondje mee! Elke zaterdagochtend kun je gratis meedoen aan de Zuiderpark Parkrun, een 5km loopevenement.

Waar?
Zuiderpark, verzamelen bij de hoofdingang van de Sportcampus (om 08.50)
Afbeelding
Skateboard-les

Kom iedere dinsdag naar playground Laan van Wateringseveld voor een gratis skateboard-les!

Waar?
Playground Laan van Wateringseveld
Afbeelding
Kids Beach Day

Wil je lekker een uurtje sporten en alle stress van thuis, school vergeten? En wil je weten wat sport met je geest kan doen? Kom dan gratis een bootcamp doen op het strand!

Waar?
Naast Hart Beach, Scheveningen