We kunnen weer samen sporten!
Afbeelding
Tai Chi

Tai Chi

Waar?
Buurthuis van de Toekomst @HDM: Theo Mann-Bouwmeesterlaan 205, 2597 GV Den Haag
Leeftijd:
50+

Elke vrijdag Tai Chi lessen in het Buurthuis van de Toekomst @ hdm.

Elke vrijdagochtend is er in het Buurthuis van de Toekomst les in traditionele Taji en Qigong. Taiji en Qigong zijn een eeuwenoude bewegingsvormen uit China speciaal voor het onderhouden van lichaam en geest. Volgens leraar Guus Kramer zijn de bewegingen relatief makkelijk om te leren en toegankelijk voor jong en oud.

In combinatie met ademhalen hebben de bewegingen een positieve invloed op de Qi (levensenergie). Doordat zowel boven- als onderlichaam bewegen, worden coördinatie, balans en lichaamsbewustzijn aangesproken en ontwikkeld. Dankzij de rustige oefeningen wordt de ademhaling vanzelf dieper en gelijkmatiger.

Kom eens kijken of doe meteen mee! Uiteraard is er na afloop van de les tijd voor een kopje koffie en koek.

Kosten van deelname zijn € 6,00. Er kan alleen gepind worden. U betaalt alleen voor de dagen dat u deelneemt. De eerste (proef)les is gratis.

Meld je aan voor de les door te mailen naar: buurthuis@hdmonline.nl. Of neem een kijkje op de website voor meer informatie. 

Meer agenda

Afbeelding
Zuiderpark Parkrun

Ren of wandel lekker een rondje mee! Elke zaterdagochtend kun je gratis meedoen aan de Zuiderpark Parkrun, een 5km loopevenement.

Waar?
Zuiderpark, verzamelen bij de hoofdingang van de Sportcampus (om 08.50)
Afbeelding
Skateboard-les

Kom iedere dinsdag naar playground Laan van Wateringseveld voor een gratis skateboard-les!

Waar?
Playground Laan van Wateringseveld
Afbeelding
Kids Beach Day

Wil je lekker een uurtje sporten en alle stress van thuis, school vergeten? En wil je weten wat sport met je geest kan doen? Kom dan gratis een bootcamp doen op het strand!

Waar?
Naast Hart Beach, Scheveningen