We kunnen weer samen sporten!
Afbeelding
Den Haag blijft staan - valpreventie groepslessen

Valpreventie groepslessen

Waar?
Stadsdelen: Escamp, Laak, Haagse Hout en Loosduinen

Vanaf 11 oktober start in de stadsdelen Escamp, Laak, Haagse Hout en Loosduinen op 11 verschillende locaties een nieuw traject 'Den Haag blijft staan'. Benieuwd of de valpreventie groepslessen iets voor jou zijn? Kom het ervaren en doe de eerste les gratis mee!

Sportief Plus en TIM Fysiotherapie organiseren speciaal voor Haagse senioren (65+) groepslessen Valpreventie. Deze lessen worden uitgevoerd in samenwerking met lokale zorgpartners en maatschappelijke organisaties, die gedurende het gehele jaar betrokken blijven bij het project. Uitvoering van de lessen wordt gedaan door beweegcoaches en fysiotherapeuten, aan de hand van de Valpreventie cursus van Veiligheid NL (In Balans).

Tijdens het programma wordt gewerkt aan balans, kracht en uithoudingsvermogen, met als doel om zolang mogelijk veilig zelfstandig te kunnen blijven functioneren in het dagelijks leven.

Deelname aan 'Den Haag blijft staan' kan worden bevestigd door een inschrijfformulier in te vullen op www.denhaagblijftstaan.nl. Ook vind je op de website het aanbod bij jou in de buurt en de contactgegevens. 

Kosten: €50,- voor 12 lessen. €25,- voor deelnemers met een ooievaarspas.

 

 

Meer agenda

Afbeelding
Zuiderpark Parkrun

Ren of wandel lekker een rondje mee! Elke zaterdagochtend kun je gratis meedoen aan de Zuiderpark Parkrun, een 5km loopevenement.

Waar?
Zuiderpark, verzamelen bij de hoofdingang van de Sportcampus (om 08.50)
Afbeelding
Skateboard-les

Kom iedere dinsdag naar playground Laan van Wateringseveld voor een gratis skateboard-les!

Waar?
Playground Laan van Wateringseveld
Afbeelding
Kids Beach Day

Wil je lekker een uurtje sporten en alle stress van thuis, school vergeten? En wil je weten wat sport met je geest kan doen? Kom dan gratis een bootcamp doen op het strand!

Waar?
Naast Hart Beach, Scheveningen