Stadsspelen Den Haag 2022

Op zaterdag 17 en zondag 18 september vinden de Stadsspelen weer plaats in en rondom Sportcampus Zuiderpark. Het evenement waar Hagenaars kunnen ervaren hoe leuk en veelzijdig het sport- beweegaanbod in Den Haag is en waar sportaanbieders zichzelf en hun aanbod kunnen laten zien.

Stadsspelen Den Haag: een tweedaagse sport- en beweegfestival
Het doel? Inwoners van Den Haag kennis laten maken met sport en bewegen en vooral ook laten zien hoeveel plezier sport en bewegen kan brengen!  Haagse sportaanbieders krijgen de mogelijkheid om twee dagen sportief aanbod te organiseren en daarbij de sport en zichzelf op de kaart te zetten. Het is echt een sport- en beweegfestival waar je naast alle sportieve activiteiten ook kunt genieten van muziek optreden en diverse foodtrucks.

Programmering

Eerdere jaren was er op de Stadsspelen bijvoorbeeld het grootste springkussen van Europa en kwam kickbokser Rico Verhoeven een clinic geven. Er waren muziekoptredens, dansacts, een Bubble Run, rolstoelhockey en de Haagse Skatetôg.

Via deze pagina houden we je op de hoogte over de programmering van dit jaar. Maar noteer 17 en 18 september alvast in je agenda, want dit wil je niet missen!

Meld jouw vereniging aan voor de Stadsspelen

Wil je als sportaanbieder deelnemen aan de Stadsspelen en Hagenaars kennis laten maken met jouw sport(vereniging)? Stuur dan een e-mail naar sportsupport@denhaag.nl.

Tot 17 en 18 september in het Zuiderpark!