We kunnen weer samen sporten!
Afbeelding
Stadsspelen

Meer vrijwilligers door creatief denken

Waar?
Online

Zit jij met een vrijwilligersprobleem? Doe 4,11 en 18 oktober mee!

Zit jij met een vrijwilligersprobleem? Heb je bijvoorbeeld al je ideeën al uitgeput om meer vrijwilligers te werven? Of heb je juist niet de tools om ze te managen? Of heb je er misschien zelfs te veel? Volg dan het traject ‘Meer vrijwilligers door creatief denken’, waarbij je samen met andere sportverenigingen – en onder begeleiding van Kyra en Etienne van Start2Create – anders gaat denken over vrijwilligersvraagstukken.

Meld je nu aan voor het traject dat plaatsvindt op 4, 11 en 18 oktober van 19:30 - 21:30! Let op, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Meld je aan door een mailtje te sturen naar elske.idzenga@denhaag.nl. Om het traject mogelijk te maken worden je gegevens gedeeld met Start2Create.

Meer agenda

Afbeelding
Handbaltraining

Communicatie op een effectieve manier invullen is voor veel verenigingen een grote uitdaging. Want welke middelen kies je? Hoe maak je jouw vereniging zichtbaar voor de buitenwereld? Hoe kun je met communicatie vrijwilligers behouden, nieuwe leden werven of bezoekers trekken? Hoe bied je sponsoren een podium?   

Waar?
Online
Leeftijd:
Voor sportbestuurders
Afbeelding
Begeleiding lifestyle

De vereniging heeft een belangrijke rol in de begeleiding van jonge mensen op het gebied van lifestyle. Hoe is deze begeleiding binnen uw vereniging georganiseerd?

Waar?
Sportcampus Zuiderpark
Leeftijd:
Voor topsportverenigingen
Afbeelding
Webinar 'Jouw club klaar voor de toekomst'

Welke kansen en bedreigingen zijn er voor de toekomstbestendigheid van jouw club?

Waar?
Online webinar