Kom in beweging!
Afbeelding
Besturen met impact

Opleiding: Besturen met Impact

Waar?
Sportcampus Zuiderpark
Leeftijd:
Voor bestuurders van sportverenigingen

Ontwikkel je verder in je rol als bestuurder van een sportvereniging en meld je aan voor deze bestuurdersopleiding verzorgd door de KNVB.

Het organiseren van een sportvereniging begint bij het bestuur. Door goed gebruik van krachten en talenten ontstaat een hechtere en goed samenwerkende club. De opleiding ‘Besturen met Impact’ van 4 dagdelen (1 x per maand) wordt weliswaar door de KNVB georganiseerd, maar is toegankelijk voor bestuurders van alle Haagse sportverenigingen, dus niet alleen voor voetbalverenigingen.

Je leert jouw vereniging nog beter te organiseren en je krijgt de mogelijkheid je als bestuurder verder te ontwikkelen. De opleiding is opgebouwd langs de thema’s: Persoonlijk Leiderschap, Strategisch Besturen, Verbinden en Maatschappelijk Ondernemerschap.

Meer informatie over de opleiding, positieve praktijkervaringen van eerdere deelnemers en de mogelijkheid om in te schrijven zijn te vinden op de website van de KNVB.

Bij voldoende aanmeldingen op 29 oktober start de opleiding in de laatste week van november (exacte data volgen). De opleiding wordt gegeven in de Sportcampus in Den Haag.

Inschrijven op de website van de KNVB via deze link.