Kom in beweging!

Gouden koffertje

Vanuit Go Go Den Haag is er een gouden koffer in omloop. Met deze koffer worden de komende maanden wensen opgehaald bij Haagse sportaanbieders. Heb je ook een wens? Geef het aan ons door! Dit kan tot uiterlijk 6 december.

Vanuit het project Go Go Den Haag willen we sportaanbieders en sportverenigingen ondersteunen om heel Den Haag (weer) structureel te laten bewegen en sporten. Jullie zijn een heel belangrijke schakel om Hagenaars in beweging te krijgen en lekker te laten sporten. 

Daarom aan jou de vraag:
Hoe kunnen wij jou als sportaanbieder/sportvereniging helpen? 

De sportconsulenten van elk stadsdeel zorgen ervoor dat het koffertje wordt doorgegeven aan een volgende sportaanbieder. Zo reist het koffertje tot december langs zoveel mogelijk aanbieders om wensen op te halen.

Tijdens het Haags Sportgala in december wordt het koffertje overhandigd aan de wethouder Sport en presenteert hij een aantal wensen. In januari wordt een selectie gemaakt welke wensen we in vervulling kunnen laten gaan.

Heeft jouw sportvereniging ook een wens of kunnen jullie wel wat extra ondersteuning gebruiken? Geef dit aan bij de sportconsulent van jouw stadsdeel of mail de wens naar gogo@denhaag.nlDit kan tot uiterlijk 6 december 2021.