Haagse Sportzomer

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes en het EK Beachvolleybal op het strand van Scheveningen.

Doe mee met allerlei gratis activiteiten! Voel je een echte olympiër tijdens een bezoek aan een van de unieke sportdagen op de pleintjes in de stad of op het strand. Kom crossen over een BMX baan tijdens het fietsfestival in het Zuiderpark en doe mee aan een te gekke clinic beachvolleybal. Of volgt de Olympische Spelen en de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes op groot scherm. Jong of oud, sportief of minder sportief, samen met vrienden of alleen: er is voor iedereen iets te zien, te doen en te beleven!

Geniet ook mee tijdens deze Haagse Sportzomer! Benieuwd naar alle sportieve activiteiten? Kijk op: denhaag.nl/sportzomer.

TeamNL Sport Experience

Van 3 juli tot 21 augustus kun je op 7 locaties in de stad en op het sportstrand van Scheveningen gratis meedoen aan allerlei toffe sportieve activiteiten. Basketbal, volleybal, tennis, hockey, pickleball en meer sporten om te ontdekken! Ook is er een gele Tour de France Femmes zone met allerlei leuke fietsactiviteiten. 

En mis het niet: van 6 tot 10 augustus kun je op het sportstrand op grote schermen onze topsporters in actie zien tijdens de Olympische Spelen. De ideale kans om samen met vrienden en familie sport te beleven, te bekijken en te doen!

Lees meer

Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus is de finish van de 1e etappe van de Tour de France Femmes in Den Haag. De Tour de France Femmes is de grootste wielerronde voor vrouwen van de wereld, die voor het eerst in Nederland start. Een unieke gebeurtenis! Tot en met 12 augustus zijn er leuke Tour de France Femmes activiteiten in Den Haag. Van fietsactiviteiten op pleintjes tot een dames clinic bij HSK Trias. En van een Tour de France Toertocht over een deel van het parcours tot een gezellig fietsfestival in het Zuiderpark. Bijna alle activiteiten zijn gratis.

Lees meer

EK Beachvolleybal

Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen. Van 13 tot en met 18 augustus strijden de beste beachvolleyballers van Europa om de titel.

Lees meer