Voor sportaanbieders

Met het project Go Go Den Haag doen wij er samen met jullie alles aan om de Hagenaar (weer) aan het sporten te krijgen! Haagse sportverenigingen zijn hierin een heel belangrijke schakel. Daarom ondersteunen en faciliteren wij waar mogelijk.

Extra ondersteuning

Is jouw sportclub op zoek naar vrijwilligers, wil je verduurzamen en hiervoor subsidie aanvragen of wil je werken aan een pedagogisch sportklimaat binnen jouw sportvereniging? Op de pagina ‘Extra ondersteuning voor sportaanbieders‘ lees je meer informatie en vertellen we je welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn.

Vechtsportaanbieders

Een goed georganiseerde en veilige vechtsport begint bij de vechtsportscholen. In samenwerking met de Vechtsportautoriteit en het Nederlands Instituut Vechtsport en Maatschappij heeft de Gemeente Den Haag de afgelopen 2 jaar het keurmerk ‘Vechtsportautoriteit’ uitgereikt aan meerdere Haagse vechtsportclubs. Ook ontvingen verschillende clubs het label ‘Veilig en Verantwoord Vechtsporten’.

Lees meer op de pagina over Vechtsportaanbieders.

Duurzaamheid

De Gemeente Den Haag helpt sportverenigingen met het verduurzamen van de club. Zo zijn er verschillende tools, subsidies en andere ondersteuningsmogelijkheden beschikbaar.

Ga voor meer informatie naar de pagina over Duurzaamheid.