Volwassenen en Senioren

De buurtsportcoach staat klaar voor alle volwassenen en senioren in de wijk. Maak kennis met de sport- en beweegactiviteiten bij jou in de buurt. De buurtsportcoaches helpen je graag op weg!

Ontdek de voordelen
Sporten en bewegen is ontzettend gezond. Door regelmatig te bewegen verbetert je weerstand, verklein je de kans op hart- en vaatziekten en voel je je gezonder, fitter en gelukkiger. Ook helpt het bij afvallen en op een goed gewicht blijven.

Samen bewegen is gezellig
Plezier staat voorop bij de beweegactiviteiten, waardoor het niet voelt als “trainen”. Je ontmoet nieuwe mensen, ontdekt leuke plekjes in de wijk en je doet nieuwe ervaringen op.

Kom in beweging
In de stadsdelen Centrum, Escamp en Laak vind je vijf Buurtsportcoaches Sport en Gezondheid. Zij zijn er speciaal om jou te begeleiden naar een actief, gezond en vitaal leven.

Go Go Den Haag strippenkaart
Zou je graag nieuwe mensen willen ontmoeten en meer willen bewegen, maar weet je niet goed hoe? Met de Go Go Den Haag strippenkaart helpen we je graag op weg. We helpen je een activiteit te vinden die echt goed bij je past én bij jou in de buurt is. En omdat samen bewegen nu eenmaal een stuk gezelliger is, brengen we je in contact met mensen die net als jij (weer) in beweging willen komen. Stapje voor stapje, in jouw eigen tempo.

Met de Go Go Den Haag strippenkaart kies je uit verschillende beweegactiviteiten bij jou in de buurt. Je kunt de activiteiten gratis uitproberen, om te ontdekken wat echt bij jou past. Heb je zes activiteiten gedaan, dan ontvang je een sportief pakket, waarmee je (ook thuis) in beweging kan blijven.

Iets voor jou?
Wil je meedoen? Meld je dan bij een van de Buurtsportcoaches bij jou in de wijk. Zij vertellen je precies hoe alles werkt en helpen je bij het uitkiezen van activiteiten die bij je past. Ze plannen een kennismakingsgesprek in op een locatie bij jou in de buurt en geven je advies op maat. Onderstaand kun je de contactgegevens vinden of kijk voor meer informatie op de website van de Buurtsportcoaches.

 

https:">