Save the date – Netwerkbijeenkomst HSK 2022

Als sport- en welzijnsorganisaties kunnen we veel voor elkaar betekenen. Daarom organiseert Haags Sportkwartier (HSK) woensdag 26 januari 2022 een netwerkbijeenkomst voor de organisaties in Zuidwest. Schrijf de datum alvast in de agenda en meld je aan.

De netwerkbijeenkomst is het liefst ‘live’ op de Sportcampus zodat iedereen elkaar weer in het echt kan ontmoeten, met een hapje en een drankje erbij. Als dat niet kan, wordt het een online bijeenkomst. De gemeente nodigt sport- en welzijnsorganisaties in Zuidwest van harte uit om hierbij te zijn.

Graag deelt de gemeente de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sport en bewegen in Zuidwest, het ondersteuningsaanbod 2022 van de gemeente en de laatste onderzoeksresultaten van de Haagse Hogeschool.

Ze is ook benieuwd naar jullie verhaal: hoe gaat het met de sportverenigingen en -aanbieders en hoe blijf je in verbinding en werk je samen met je omgeving? Mensen die hier iets over willen vertellen kunnen een e-mail sturen via haagssportkwartier@denhaag.nl.

Aanmelden

Je kunt jezelf en eventuele collega’s uiterlijk maandag 17 januari 2022 aanmelden via haagssportkwartier@denhaag.nl. Vermeld hierin voor- en achternaam, de organisatie en de functie.

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!