We kunnen weer samen sporten!

Nieuws

Afbeelding
Wandelen

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) was dit jaar een groot succes! Veel senioren hebben de smaak van het wandelen te pakken en er zijn nog meerdere wandelgroepen actief. 

Wil je ook op een gezellige manier werken aan jouw gezondheid en deelnemen aan een wandelgroep? Lees dan verder.

30 november 2021
Afbeelding
Invictus Games

Van 16 tot en met 22 april 2022 vinden de Invictus Games plaats in Den Haag. Er is hulp nodig van maar liefst 1000 vrijwilligers. Je kunt je vanaf heden aanmelden als vrijwilliger. Wil jij ook een steentje bijdragen aan dit betekenisvolle evenement?

04 december 2021
Afbeelding
Hardlopen

Het is weer tijd voor een Go Go Den Haag Challenge! De hardlopers van de Zuiderpark Parkrun dagen jou uit om te gaan hardlopen. Zij rennen elke zaterdag 5 kilometer. Kom ook in beweging en zet jouw beste tijd neer!

29 november 2021
Afbeelding
Zwemvereniging MAR

Sinds de start van zwemvereniging MAR in 2018 kunnen alle vrouwen naar het zwembad voor zwemlessen, banenzwemmen en leuke activiteiten zoals Aqua zumba. Sinds kort kunnen mannen ook naar de zwemvereniging! Benieuwd wat je hier kunt doen en wanneer? Lees dan verder!

24 november 2021
Afbeelding
Stemmen Haags Sportgala

Op maandag 20 december worden de Haagse sporters, coaches en scheidsrechters van het jaar gehuldigd voor hun bijzondere prestaties van 2020 en 2021. De genomineerden zijn bekend gemaakt. Jouw stem bepaalt mede wie er met de felbegeerde bokaal naar huis gaat. Breng dus nu een stem uit op jouw favoriet!

22 november 2021
Afbeelding
Go Go Den Haag Challenge - Pull-ups

Het is tijd voor een Go Go Den Haag Challenge! Vincent Diephuis, wereldkampioen CrossFit (50+), daagt jou uit om zo veel mogelijk pull-ups te maken 1 minuut.

15 november 2021
Afbeelding
Basketbal Spoorcourt

Donderdag 18 november slaan Vitality Club Den Haag en basketbalvereniging The Hague Royals de handen ineen voor een unieke sportactiviteit. Op het gloednieuwe Spoorcourt wordt een basketbal-clinic verzorgd, maak je kennis met de Vitality Club en geniet je van een gezonde lunch verzorgd door Teamspelers Voeding en Diëtetiek.

15 november 2021
Afbeelding
Stadsspelen

In Den Haag zijn maar liefst 185.000 vrijwilligers actief. Dankzij vrijwilligers is Den Haag een stad waar mensen naar elkaar omzien en zorgen voor hun omgeving. Is vrijwilligerswerk ook wat voor jou?

24 november 2021
Afbeelding
Power Meiden Haaglanden

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en wil je deelnemen aan de 3e editie van Power Meiden Haaglanden in januari 2022 in Voorburg? Meld je dan nu aan!

04 november 2021