Kom in beweging!

Nieuws

Afbeelding
Basketbal Spoorcourt

Het is weer tijd voor een basketbal challenge. Prof-basketbalspeler Casey Lopes van The Hague Royals daagt jou dit keer uit om jouw beste trick shot, dunk of lay-up te laten zien.

Laat zien wat je kan, Go Go Den Haag!

28 januari 2022
Afbeelding
Den Haag Fietst!

Den Haag is op zoek naar een nieuwe fietsburgemeester. Een Hagenaar die vergroeid is met zijn fiets. Een fietsambassadeur die gelooft dat de fiets dé oplossing is voor een gezonde, schone en gelukkige stad. Word jij de nieuwe fietsburgemeester van Den Haag?

25 januari 2022
Afbeelding
Opening Mobilitheek

Iedereen uit de Haagse regio die fysiek beperkt is en wil (blijven) sporten of bewegen, kan nu terecht in de Mobilitheek om sporthulpmiddelen te lenen en uit te proberen.

26 januari 2022
Afbeelding
Volleybalwedstrijd

Goed nieuws! Binnen en buiten sporten is voor iedereen weer toegestaan. Het kabinet heeft deze versoepeling van de coronamaatregelen vrijdagavond aangekondigd.

17 januari 2022
Afbeelding
Voetbal

Goed nieuws voor jongeren tot en met 17 jaar oud. Vanaf vandaag mogen zij weer langer buiten sporten, namelijk tot 20.00 uur.

11 januari 2022
Afbeelding
Power Meiden Haaglanden

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en wil je deelnemen aan de 3e editie van Power Meiden Haaglanden op 12 februari 2022 in Voorburg? Meld je dan nu aan!

19 januari 2022
Afbeelding
Marris Gym

Sportcentrum Marris Gym is meer dan een plek waar je kunt kickboksen of fitnessen. Het is dé verbindende factor in de wijk. Benieuwd wat Marris Gym allemaal aanbiedt voor jou en de mensen in de wijk? Lees in dit artikel wat je er kan doen en hoe je kan beginnen.

17 januari 2022
Afbeelding
Go Go Den Haag oplaadfietsen

Telefoon of laptop leeg? Kom in beweging en stap op de Go Go Den Haag oplaadfiets!

16 december 2021
Afbeelding
Voetbal

Doe mee met de kerstvakantie toernooien! Kies voor voetbal, basketbal of tennis. We organiseren, buiten op de playgrounds, gratis sporttoernooien voor iedereen t/m 17 jaar. Ontdek welk toernooi er bij jou in de buurt is en schrijf je snel in!

23 december 2021