We kunnen weer samen sporten!

Nieuws

Afbeelding
Sportproeverij Power '66

Wil jij weten welke sport bij jou past? Doe mee met de sportproeverij!

22 Oktober 2021
Afbeelding
mensen sporten

De Gemeente Den Haag wil voor alle Hagenaars een tof sport- en beweegaanbod neerzetten. En JIJ hebt hier invloed op! 

20 Oktober 2021
Afbeelding
Go Go Den Haag Streetsprints

Go Go Den Haag organiseert op verschillende plekken in Den Haag een Streetsprint. Ga de uitdaging aan en win een Go Go Den Haag gadget!

30 september 2021
Afbeelding
Speeltuinapp

Van spelen komt sporten! Gebruik de Speeltuinapp om in beweging te komen.

30 september 2021
Afbeelding
#alltogetherchallenge

Het lijkt misschien normaal dat iedereen zichzelf kan zijn op het sportveld, maar dat is het nog lang niet! Is bij jouw sportvereniging iedereen welkom? Met de #AllTogetherChallenge op 16 oktober kom jij in actie!

11 Oktober 2021
Afbeelding
Den Haag blijft staan - valpreventie groepslessen

Haagse stadsdelen Escamp, Laak, Haagse Hout en Loosduinen zijn afgelopen maanden het toneel geweest voor het project 'Den Haag blijft staan'. Ruim honderd senioren hebben een traject van twaalf weken afgelegd gericht op het veilig en zelfstandig blijven functioneren. Met het eind van blok 1 in zicht, presenteert de organisatie vanaf deze week het 2e blok van Den Haag blijft staan.

28 september 2021
Afbeelding
BBG Boxing Gouden Koffer

Niet alleen de minister van Financiën gaat tijdens Prinsjesdag met een gouden koffertje op pad. Vanuit Go Go Den Haag is er ook een gouden koffer in omloop.

23 september 2021
Afbeelding
Sporten op het strand

De gemeente Den Haag organiseert tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek beachsportactiviteiten voor leerlingen van het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs. Ruim 2.000 komen hierdoor in beweging.

27 september 2021
Afbeelding
kind met handicap op fietsje

Ruim 400 kinderen van het ZMLK-onderwijs nemen deel aan de speciale hdm-SGK sportdag. Een dag waar voor ieder ontwikkelingsniveau leuke en uitdagende spel- en wedstrijdvormen aangeboden worden.

20 september 2021