Tai Chi en zangles bij Buurthuis van de Toekomst

De Tai Chi lessen bij Buurthuis van de Toekomst@HDM zijn een groot succes! Iedere vrijdagochtend gaat een trouwe groep van senioren aan de slag met balans, ademhaling en ontspanning.

Tai Chi bewegingen worden langzaam, rond en soepel uitgevoerd als een vorm van ‘meditatie in beweging’. Hierdoor raak je in een flow, die helpt te ontspannen en tegelijkertijd de functie van de organen, pezen en spieren versterkt. Dankzij het regelmatig beoefenen van Tai Chi kom je lekkerder in je vel te zitten. Leraar Guus Kramer is trots op het doorzettingsvermogen van de “harde kern” en spoort iedereen aan die interesse heeft om aan te sluiten.

Tijdens de “Tai Chi Specials” worden uitstapjes gemaakt naar andere disciplines zoals Yoga, Chinese geneeskunst, filosofie en kalligrafie. Volgende editie is dit: zang!

In combinatie met de Tai Chi bewegingen zal zanglerares Ellen de Jonge een zangles verzorgen.
Zingen is leuk om te doen en ook nog eens hartstikke goed voor je gezondheid. Het is onder andere goed voor de lichaamshouding, -beheersing, ademhaling, uitspraak, en stimulerend voor de hersenen.

Interesse of meer weten, neem contact op met buurthuis@hdmonline.nl of houd de website van het Buurthuis in de gaten.

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!