Sportprijzen voor sporters met een beperking uitgereikt door Sportbelang SGK

Op maandag 23 januari 2023 zijn de sportprijzen voor sporters met een beperking uitgereikt!

De prijzen zijn uitgereikt door Sportbelang SGK, dé Haagse sportorganisatie waar jong en oud met een verstandelijke en of andere beperking kunnen sporten, bewegen en kan deelnemen aan evenementen en reizen.

De sporters zijn gekozen op basis van hun inzet tijdens de sportlessen en sportieve evenementen dit jaar. Sandra van Koningsbrugge, directeur Sportbelang SGK reikte samen met Hilbert Bredemeijer, wethouder Onderwijs, Jeugd en Sport de prijzen uit aan de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar.

Ook werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Zo ontving Peter Schaap, die al 20 jaar vrijwilliger is bij GSK, een Stadsspeld voor een bijzondere vrijwilliger.

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!