Kom in beweging voor een schoon strand!

Van 11 t/m 15 juni is The Ocean Race in Scheveningen. Voorafgaand en tijdens het evenement zijn er allerlei sportieve en maatschappelijke activiteiten voor jong en oud in Scheveningen te doen.

Gemeente Den Haag, SEA LIFE en Grondstofjutters organiseren samen een jutexpeditie op donderdag 8 juni om samen het Scheveningse strand en de zee te bevrijden van afval. Als beloning mogen jutters na het jutten gratis naar SEA LIFE!

Wist je dat zo’n jut-sessie niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jezelf? In de buitenlucht wandel je over het strand, waarbij je soms moet trekken, graven of bukken om het afval te pakken te krijgen. Een hele goede work-out dus!

Je kunt vanaf 13:00 uur een jut-tas ophalen bij SEA LIFE. Bij het inleveren van de jut-tas mogen jutters als beloning gratis SEA LIFE bezoeken tussen 15:00 en 17.00 (laatste entree is om 16:00). Alleen mogelijk op 8 juni, direct na het jutten op het strand.

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!