ARJ Trainingen ontvangt keurmerk Vechtsportautoriteit

Dinsdag 22 februari 2022 heeft Hilbert Bredemeijer, wethouder sport, het keurmerk Vechtsportauthoriteit uitgereikt aan vechtsportorganisatie ARJ trainingen. Het keurmerk is gezamenlijk op de voordeur gehangen, zodat iedereen kan zien dat je bij ARJ trainingen in een veilige en betrouwbare omgeving vechtsporten kunt beoefenen. Eigenaar Mike Polanen is ontzettend blij met het behalen van dit keurmerk.

Een veilige en betrouwbare omgeving
Vechtsport is populair en heeft een bijzonder effect op de ontwikkeling van jeugd en volwassenen. De gemeente erkent de maatschappelijke meerwaarde van vechtsporten en heeft daarom in 2021 een kwaliteitsimpuls gegeven aan vechtsportorganisaties. Het is ontzettend belangrijk dat lessen plaatsvinden in een veilige en betrouwbare omgeving. De gemeente helpt organisaties bij het behalen van het keurmerk en label, die zichtbaar maken waar je veilig en verantwoord vechtsporten kunt beoefenen.

Er zijn inmiddels 12 Haagse vechtsportorganisaties die het label krijgen en 6 organisaties ontvangen het keurmerk.

Certificeringstraject
Ook in 2022 zet de gemeente zich in om clubs in de sporten Kickboksen, KravMaga, Thai Boksen, Mixed Martial Arts en BJJ te begeleiden bij het certificeringstraject. Het proces van het certificeringstraject en de tot nu toe behaalde resultaten zijn verwerkt in de onderstaande video.

Meer weten
Wil je meer informatie? Of ben je ge√Įnteresseerd in het gratis behalen van het keurmerk en/of het label? Kijk dan op Vechtsportaanbieders of neem contact op met de sportconsulent vechtsporten, Pjotr Behrtel, via het e-mailadres pjotr.behrtel@denhaag.nl.

Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Iedereen wil zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen, ook bij een sportvereniging! Daarom vieren we wereldwijd van 7 t/m 13 oktober Coming Out Week. Er worden …

Lees verder over: Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Op 18 en 20 juni vond de Haagse Schoolsport Olympiade plaats in en om de Sportcampus Zuiderpark. Meer dan 3000 achtste¬†groepers van alle Haagse basisscholen deden deze …

Lees verder over: Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!

Van 13 tot en met 18 augustus strijden de beste beachvolleyballers van Europa om de titel in het Beachstadium!

Klik hier om te zien wanneer Nederland in actie komt!

Kids …

Lees verder over: Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!