Sportclubs opgelet: Wacht niet te lang met een BOSA-aanvraag

Als sportclub kun je gebruik maken van verschillende subsidies ter verbetering en verduurzaming van je sportaccommodatie. De BOSA-subsidie van het Rijk, dreigt nu te worden overvraagd.

De BOSA-subsidie kan je aanvragen voor bouw- en onderhoudskosten van sportaccommodaties en de aanschaf van sportmaterialen.

Snel aanvragen
Clubs die een beroep willen doen op de BOSA-regeling kunnen deze het best zo snel mogelijk indienen. Het ziet er namelijk naar uit dat de regeling overvraagd gaat worden. Met als gevolg dat clubs die te laat zijn met hun aanvraag, niet meer in 2024 hun subsidie uitbetaald zullen gaan krijgen. Tenzij het rijk besluit de subsidiepot op te hogen.

Naast de BOSA-subsidie is er ook nog de Haagse IAS-subsidie.

Team Verenigingsondersteuning houdt de ontwikkelingen rondom de BOSA goed in de gaten. Wil jouw vereniging aan de slag met de accommodatie, neem dan contact op via ias@denhaag.nl.

Ga op pad met de Haagse historische sportwandeling!

Ga op pad met de Haagse historische sportwandeling en maak kennis met de Haagse sportgeschiedenis!

De wandelroute, door het centrum van Den Haag, verbindt het heden en …

Lees verder over: Ga op pad met de Haagse historische sportwandeling!

Programma Haagse Vitaliteitsspelen bekend!

Op 30 mei vinden, tijdens de Nationale Beweegweek, de Haagse Vitaliteitsspelen plaats. Doe mee met hét sport- en beweegevenement voor 50 plussers!

Maak kennis met …

Lees verder over: Programma Haagse Vitaliteitsspelen bekend!

Kom naar de ludieke sprintrace van de Tour de France Femmes op het Lange Voorhout!

Op zaterdag 25 mei wordt het Lange Voorhout van 14.00 – 17.00 uur het decor voor een ludieke sprintrace ter promotie van de Tour de France Femmes die dit jaar voor …

Lees verder over: Kom naar de ludieke sprintrace van de Tour de France Femmes op het Lange Voorhout!