Coronaregels versoepeld: binnen en buiten sporten weer toegestaan

Goed nieuws! Binnen en buiten sporten is voor iedereen weer toegestaan. Het kabinet heeft deze versoepeling van de coronamaatregelen vrijdagavond aangekondigd.

Voor binnensporten blijven wel enkele beperkingen gelden. Een mondkapje is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar, behalve tijdens het sporten. Ook is het coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar.

Onderlinge wedstrijden op de club zijn ook weer toegestaan, nog wel zonder publiek. De horeca in de sportkantines blijft voorlopig gesloten.

De versoepelingen zijn afgelopen zaterdag 15 januari 2022 ingegaan. Alle andere maatregelen blijven gelden tot en met 25 januari 2022. Dan bekijkt het kabinet of de huidige maatregelen verder versoepeld kunnen worden.

Alle specifieke maatregelen voor de sport vind je op de website van de Rijksoverheid.

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!