De allereerste Haagse Vechtsportdag is een feit

Den Haag is dit jaar de Europese Sporthoofdstad! Dit geeft een geweldige kans om de ontwikkeling van vechtsport in Den Haag een volgende impuls te geven. Daarom organiseert de gemeente in samenwerking met het NIVM in het weekend van 17 en 18 september 2022 de allereerste Haagse vechtsportdag.

Tijdens deze dag is het de bedoeling om vechtsportorganisaties deskundiger te maken, delen we kennis met elkaar, worden er nieuwe producten gepresenteerd en kunnen organisaties met elkaar in contact komen.

Daarnaast komen de volgende onderdelen aan de orde: ondersteuning, certificeringstrajecten/keurmerken en promotorlicentie. Je leert hoe je een evenement in Den Haag kunt organiseren en welke voorwaarden gelden. Vanuit Topsport Den Haag kan je een bijeenkomst bijwonen over ondersteuning en gezond op gewicht komen.

Zie jij hier een kans voor jouw vereniging om mee te werken aan de Haagse Vechtsportdag, omdat jij een interessant product of misschien wel een casus hebt? Of wil jij jouw vereniging op deze dag presenteren aan de bezoekers? Stuur dan een e-mail naar sportsupport@denhaag.nl.

Natuurlijk ben je ook als bezoeker en vechtsportieveling ontzettend welkom om kennis te maken met vechtsport en de verschillende vechtsportorganisaties die zich in Den Haag bevinden.

Schrijf je in voor de gratis opleiding “Besturen met Impact” van KNV

Wil jij kosteloos op weg geholpen worden om jouw club nog beter te organiseren? In februari/maart 2024 organiseert de KNVB wederom de opleiding “Besturen met Impact” …

Lees verder over: Schrijf je in voor de gratis opleiding “Besturen met Impact” van KNV

De sportconsulenten zijn er voor jouw club!

Sportconsulenten leveren maatwerk met adviesgesprekken, opleidingen, cursussen of helpen met het inschakelen van professionals. Het team heeft een eigen nieuwsbrief. …

Lees verder over: De sportconsulenten zijn er voor jouw club!

Onderhoud sportparken

Tijdens de herfst- en winterperiode is het weer extra van invloed op het onderhoud en de werkzaamheden aan de sportparken. De afdeling Onderhoud van de gemeente Den Haag …

Lees verder over: Onderhoud sportparken