De allereerste Haagse Vechtsportdag is een feit

Den Haag is dit jaar de Europese Sporthoofdstad! Dit geeft een geweldige kans om de ontwikkeling van vechtsport in Den Haag een volgende impuls te geven. Daarom organiseert de gemeente in samenwerking met het NIVM in het weekend van 17 en 18 september 2022 de allereerste Haagse vechtsportdag.

Tijdens deze dag is het de bedoeling om vechtsportorganisaties deskundiger te maken, delen we kennis met elkaar, worden er nieuwe producten gepresenteerd en kunnen organisaties met elkaar in contact komen.

Daarnaast komen de volgende onderdelen aan de orde: ondersteuning, certificeringstrajecten/keurmerken en promotorlicentie. Je leert hoe je een evenement in Den Haag kunt organiseren en welke voorwaarden gelden. Vanuit Topsport Den Haag kan je een bijeenkomst bijwonen over ondersteuning en gezond op gewicht komen.

Zie jij hier een kans voor jouw vereniging om mee te werken aan de Haagse Vechtsportdag, omdat jij een interessant product of misschien wel een casus hebt? Of wil jij jouw vereniging op deze dag presenteren aan de bezoekers? Stuur dan een e-mail naar sportsupport@denhaag.nl.

Natuurlijk ben je ook als bezoeker en vechtsportieveling ontzettend welkom om kennis te maken met vechtsport en de verschillende vechtsportorganisaties die zich in Den Haag bevinden.

Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Iedereen wil zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen, ook bij een sportvereniging! Daarom vieren we wereldwijd van 7 t/m 13 oktober Coming Out Week. Er worden …

Lees verder over: Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Op 18 en 20 juni vond de Haagse Schoolsport Olympiade plaats in en om de Sportcampus Zuiderpark. Meer dan 3000 achtste¬†groepers van alle Haagse basisscholen deden deze …

Lees verder over: Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!

Van 13 tot en met 18 augustus strijden de beste beachvolleyballers van Europa om de titel in het Beachstadium!

Klik hier om te zien wanneer Nederland in actie komt!

Kids …

Lees verder over: Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!