De allereerste Haagse Vechtsportdag is een feit

Den Haag is dit jaar de Europese Sporthoofdstad! Dit geeft een geweldige kans om de ontwikkeling van vechtsport in Den Haag een volgende impuls te geven. Daarom organiseert de gemeente in samenwerking met het NIVM in het weekend van 17 en 18 september 2022 de allereerste Haagse vechtsportdag.

Tijdens deze dag is het de bedoeling om vechtsportorganisaties deskundiger te maken, delen we kennis met elkaar, worden er nieuwe producten gepresenteerd en kunnen organisaties met elkaar in contact komen.

Daarnaast komen de volgende onderdelen aan de orde: ondersteuning, certificeringstrajecten/keurmerken en promotorlicentie. Je leert hoe je een evenement in Den Haag kunt organiseren en welke voorwaarden gelden. Vanuit Topsport Den Haag kan je een bijeenkomst bijwonen over ondersteuning en gezond op gewicht komen.

Zie jij hier een kans voor jouw vereniging om mee te werken aan de Haagse Vechtsportdag, omdat jij een interessant product of misschien wel een casus hebt? Of wil jij jouw vereniging op deze dag presenteren aan de bezoekers? Stuur dan een e-mail naar sportsupport@denhaag.nl.

Natuurlijk ben je ook als bezoeker en vechtsportieveling ontzettend welkom om kennis te maken met vechtsport en de verschillende vechtsportorganisaties die zich in Den Haag bevinden.

De Haagse Vitaliteitsspelen zijn terug!

Na de succesvolle eerste editie organiseert de gemeente Den Haag op donderdag 30 mei de tweede editie van de Haagse Vitaliteitsspelen bij HAAG atletiek! Doe mee met hét …

Lees verder over: De Haagse Vitaliteitsspelen zijn terug!

Help mee om Den Haag toegankelijker te maken!

Voor het 7e jaar op rij organiseert Voorall de Onbeperkt070-prijs waarbij initiatieven en ideeën om Den Haag toegankelijker en inclusiever te maken in het zonnetje …

Lees verder over: Help mee om Den Haag toegankelijker te maken!

Route Tour de France Femmes bekend!

De route van de Tour de France Femmes is onthuld! Op maandag 12 augustus 2024 fietsen de wielrensters Den Haag in vanaf de Escamplaan, via Laak, de Schilderswijk en het …

Lees verder over: Route Tour de France Femmes bekend!