De allereerste Haagse Vechtsportdag is een feit

Den Haag is dit jaar de Europese Sporthoofdstad! Dit geeft een geweldige kans om de ontwikkeling van vechtsport in Den Haag een volgende impuls te geven. Daarom organiseert de gemeente in samenwerking met het NIVM in het weekend van 17 en 18 september 2022 de allereerste Haagse vechtsportdag.

Tijdens deze dag is het de bedoeling om vechtsportorganisaties deskundiger te maken, delen we kennis met elkaar, worden er nieuwe producten gepresenteerd en kunnen organisaties met elkaar in contact komen.

Daarnaast komen de volgende onderdelen aan de orde: ondersteuning, certificeringstrajecten/keurmerken en promotorlicentie. Je leert hoe je een evenement in Den Haag kunt organiseren en welke voorwaarden gelden. Vanuit Topsport Den Haag kan je een bijeenkomst bijwonen over ondersteuning en gezond op gewicht komen.

Zie jij hier een kans voor jouw vereniging om mee te werken aan de Haagse Vechtsportdag, omdat jij een interessant product of misschien wel een casus hebt? Of wil jij jouw vereniging op deze dag presenteren aan de bezoekers? Stuur dan een e-mail naar sportsupport@denhaag.nl.

Natuurlijk ben je ook als bezoeker en vechtsportieveling ontzettend welkom om kennis te maken met vechtsport en de verschillende vechtsportorganisaties die zich in Den Haag bevinden.

Haagse Sneakerdag kickoff

Eerste Haagse Sneakerdag is een feit!

Maandag 19 september, vond de eerste Haagse Sneakerdag plaats. Een initiatief van gemeente Den Haag om zoveel mogelijk Hagenaars met sportieve schoenen naar hun werkplek …

Lees verder over: Eerste Haagse Sneakerdag is een feit!

Ondersteuning voor Haagse Sportaanbieders

Om verenigingen te versterken heeft de gemeente een aantal video’s gemaakt waarin ze laat zien welke (vaak gratis) hulp er beschikbaar is. Van ondersteuning in …

Lees verder over: Ondersteuning voor Haagse Sportaanbieders

Save the date: Duurzaamheidsbijeenkomst 13 oktober

Hoe blijft jouw club vitaal in de huidige energiemarkt?

Voor wie: bestuurders, accommodatiecommissies, duurzaamheidscommissies/werkgroepen.

Team Verenigingsondersteuning …

Lees verder over: Save the date: Duurzaamheidsbijeenkomst 13 oktober