De Davis Cup komt naar Den Haag

Beleef toptennis in eigen stad! Op vrijdag 4 en zaterdag 5 maart 2022 speelt ons TeamNL een Davis Cup duel tegen Canada in de Sportcampus op het Zuiderpark.

Wat is de Davis Cup?

De Davis Cup is een landentoernooi met tennis. Op 4 en 5 maart 2022 speelt Nederland tegen Canada om hun land naar de overwinning te spelen. De winnaar van het duel plaatst zich direct voor het hoofdtoernooi, waarin landen strijden om de wereldtitel.

Meer informatie over het volledige programma en tickets vind je op de website van KNLTB.

WSDH organiseert rondom de Davis Cup veel leuke side events zoals tennisclinics, -toernooien en een speciale Kids Day. Lees meer over deze activiteiten op de website van WSDH.

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!