De Haagse Vechtsportdag 2023

De Haagse Vechtsportdag komt terug! Op zaterdag 23 december staat de Topsportcampus in het Zuiderpark in het teken van de Haagse vechtsport!

Het belooft een dag vol spanning, actie en entertainment te worden. Na het succes van de eerste editie van vorig jaar, keert dit unieke evenement terug. En deze keer wordt het nog groter en opwindender met opvallende topsporters uit de vechtsport en een breed aanbod van diverse activiteiten voor jong en oud. Kortom, een dag vol actie dat je niet wil missen!

Jeugd kickboksevent en veel meer!
De Haagse Vechtsportdag is niet alleen voor de ervaren vechtsporter, maar ook voor de jeugd. Het evenement biedt een jeugd kickboksevent, demonstraties en clinics, zodat jonge enthousiastelingen de kans krijgen om kennis te maken met de wereld van vechtsport. Bovendien zijn er leuke side events gepland om de jeugd te vermaken en er zal een muziek- en foodcourt zijn om de sfeer te verhogen.

Op zaterdag is er voor de aanwezigen een breed scala aan vechtsport clinics en demonstraties beschikbaar. Ook deze vinden plaats in de Sportcampus Zuiderpark (topsporthal) van 10:00 tot 17:00. Zo kunnen jong en oud op zaterdag clinics bijwonen in bijvoorbeeld MMA, Judo, Karate, Boksen en Kickboksen. Als klap op de vuurpijl kunnen de bezoekers op de dag zelf workshops en clinics verwachten van bekende topsporters uit de vechtsport.

De Haagse Vechtsportdag vindt plaats op 23 december van 10:00 – 17:00 uur in de Topsportcampus Zuiderpark, Meester P. Droogleever Fortuynweg 22, 2533 SR Den Haag en is gratis te bezoeken.

Meer informatie opent in nieuw tabblad

 

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!