De Haagse Vechtsportdag 2023

De Haagse Vechtsportdag komt terug! Op zaterdag 23 december staat de Topsportcampus in het Zuiderpark in het teken van de Haagse vechtsport!

Het belooft een dag vol spanning, actie en entertainment te worden. Na het succes van de eerste editie van vorig jaar, keert dit unieke evenement terug. En deze keer wordt het nog groter en opwindender met opvallende topsporters uit de vechtsport en een breed aanbod van diverse activiteiten voor jong en oud. Kortom, een dag vol actie dat je niet wil missen!

Jeugd kickboksevent en veel meer!
De Haagse Vechtsportdag is niet alleen voor de ervaren vechtsporter, maar ook voor de jeugd. Het evenement biedt een jeugd kickboksevent, demonstraties en clinics, zodat jonge enthousiastelingen de kans krijgen om kennis te maken met de wereld van vechtsport. Bovendien zijn er leuke side events gepland om de jeugd te vermaken en er zal een muziek- en foodcourt zijn om de sfeer te verhogen.

Op zaterdag is er voor de aanwezigen een breed scala aan vechtsport clinics en demonstraties beschikbaar. Ook deze vinden plaats in de Sportcampus Zuiderpark (topsporthal) van 10:00 tot 17:00. Zo kunnen jong en oud op zaterdag clinics bijwonen in bijvoorbeeld MMA, Judo, Karate, Boksen en Kickboksen. Als klap op de vuurpijl kunnen de bezoekers op de dag zelf workshops en clinics verwachten van bekende topsporters uit de vechtsport.

De Haagse Vechtsportdag vindt plaats op 23 december van 10:00 – 17:00 uur in de Topsportcampus Zuiderpark, Meester P. Droogleever Fortuynweg 22, 2533 SR Den Haag en is gratis te bezoeken.

Meer informatie opent in nieuw tabblad

 

Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Iedereen wil zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen, ook bij een sportvereniging! Daarom vieren we wereldwijd van 7 t/m 13 oktober Coming Out Week. Er worden …

Lees verder over: Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Op 18 en 20 juni vond de Haagse Schoolsport Olympiade plaats in en om de Sportcampus Zuiderpark. Meer dan 3000 achtste¬†groepers van alle Haagse basisscholen deden deze …

Lees verder over: Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!

Van 13 tot en met 18 augustus strijden de beste beachvolleyballers van Europa om de titel in het Beachstadium!

Klik hier om te zien wanneer Nederland in actie komt!

Kids …

Lees verder over: Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!