De Stadsspelen komen er weer aan!

Alle inwoners van Den Haag zijn welkom om deel te nemen aan een onvergetelijk weekend vol sport, beweging en plezier. Het gratis beweegfestival vindt plaats op 23 en 24 september.

Blij met de terugkeer van het evenement
Hilbert Bredemeijer, wethouder Onderwijs, Jeugd en Sport, is enthousiast over de terugkeer van de Stadsspelen en benadrukt het belang van dit evenement: “De Stadsspelen zijn een geweldige gelegenheid voor alle inwoners van Den Haag om samen te komen, te bewegen en te genieten van sport en spel. Het versterkt de sociale verbinding en bevordert een gezonde levensstijl. Ik kijk ernaar uit om iedereen te verwelkomen en er samen een fantastisch weekend van te maken.”

De Stadsspelen zijn voor iedereen
Tijdens de Stadsspelen worden de terreinen in en rondom de Sportcampus Zuiderpark omgetoverd tot een levendig beweegfestival. Inwoners hebben de kans om sporten uit te proberen, zelfs als zij nog nooit hebben gesport. Van 10:00 uur tot 17:00 uur op zaterdag 23 en zondag 24 september kan iedereen, van jong tot oud, deelnemen aan een breed programma van activiteiten.

Meer dan alleen sport- en bewegen
In het weekend kunnen Hagenaars kennismaken met (nieuwe) sporten, zoals voetbal, diverse vechtsporten, 50+ fitness, skaten, dansen en nog veel meer… Naast de sportieve activiteiten, kan men ook gewoon komen kijken of genieten van muziek, dans, lekker eten en drinken. Het wordt een gezellig weekend waar voor iedereen iets leuks te doen is!

Meer informatie over de Stadsspelen

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!