De Stadsspelen komen er weer aan!

Alle inwoners van Den Haag zijn welkom om deel te nemen aan een onvergetelijk weekend vol sport, beweging en plezier. Het gratis beweegfestival vindt plaats op 23 en 24 september.

Blij met de terugkeer van het evenement
Hilbert Bredemeijer, wethouder Onderwijs, Jeugd en Sport, is enthousiast over de terugkeer van de Stadsspelen en benadrukt het belang van dit evenement: “De Stadsspelen zijn een geweldige gelegenheid voor alle inwoners van Den Haag om samen te komen, te bewegen en te genieten van sport en spel. Het versterkt de sociale verbinding en bevordert een gezonde levensstijl. Ik kijk ernaar uit om iedereen te verwelkomen en er samen een fantastisch weekend van te maken.”

De Stadsspelen zijn voor iedereen
Tijdens de Stadsspelen worden de terreinen in en rondom de Sportcampus Zuiderpark omgetoverd tot een levendig beweegfestival. Inwoners hebben de kans om sporten uit te proberen, zelfs als zij nog nooit hebben gesport. Van 10:00 uur tot 17:00 uur op zaterdag 23 en zondag 24 september kan iedereen, van jong tot oud, deelnemen aan een breed programma van activiteiten.

Meer dan alleen sport- en bewegen
In het weekend kunnen Hagenaars kennismaken met (nieuwe) sporten, zoals voetbal, diverse vechtsporten, 50+ fitness, skaten, dansen en nog veel meer… Naast de sportieve activiteiten, kan men ook gewoon komen kijken of genieten van muziek, dans, lekker eten en drinken. Het wordt een gezellig weekend waar voor iedereen iets leuks te doen is!

Meer informatie over de Stadsspelen

Ga het water op met Optimist On Tour!

Tijdens de TeamNL Sport Experience op het sportstrand van Scheveningen kun je het water op met Optimist on Tour!

Van 6 t/m 10 augustus staat het Haagse sportstrand …

Lees verder over: Ga het water op met Optimist On Tour!

Kom naar de kick-off van het EK Beachvolleybal!

Op dinsdag 13 augustus vindt de Haagse Kick-off van het EK Beachvolleybal vindt plaats op het sportstrand van Scheveningen.

Vanaf 17:00 uur kunnen volwassenen vrij …

Lees verder over: Kom naar de kick-off van het EK Beachvolleybal!

Wegens succes verlengt: lever je fiets in voor het Kinderfietsenplan

Er zijn dit jaar meer dan 700 kinderfietsen ingezameld tijdens de inzamelactie van Den Haag Fietst! Dat zijn er ruim 300 meer dan vorig jaar!

Ondanks dat de inzamelactie …

Lees verder over: Wegens succes verlengt: lever je fiets in voor het Kinderfietsenplan