De Week van de Toegankelijkheid

Vanochtend opende organisatie Ieder(in) De Week van de Toegankelijkheid door het eerste estafettestokje te overhandigen aan Running Blind Haag Atletiek.

Running Blind Haag Atletiek is een vereniging voor mensen met een visuele beperking die willen joggen, hardlopen of wandelen. Onder het motto ‘Wij nemen het stokje over en zetten ons in voor toegankelijkheid’ zal het stokje tijdens de Week op verschillende plekken in het land opduiken.

Van van 3 t/m 8 oktober vraagt de Week van de Toegankelijkheid speciale aandacht voor sociale toegankelijkheid. Toegankelijkheid is meer dan het weghalen van alle fysieke en digitale drempels. In een écht toegankelijke samenleving wordt iedereen overal gastvrij en normaal ontvangen.

Ga voor meer informatie naar: https://weekvandetoegankelijkheid.nl/

Breng je stem uit voor het Haags Sportgala 2022!

Den Haag zet 1 keer per jaar haar sportkampioenen in de spotlights. Dit gebeurt tijdens het Haags Sportgala. Het Haags Sportgala 2022 is op maandag 19 december 2022 in …

Lees verder over: Breng je stem uit voor het Haags Sportgala 2022!

Verhalenavond bij Haag Ateltiek met hardlooptrainer Jan en Sportconsulent Casy

Vorige week kwamen hardlooptrainer Jan Wassink en Senioren Sportconsulent Casy El Bouhnani samen bij HAAG Atletiek tijdens de verhalenavond van Haags Verhaal.

Jan …

Lees verder over: Verhalenavond bij Haag Ateltiek met hardlooptrainer Jan en Sportconsulent Casy

Tweede Haagse Fietslichtjesparade

Op donderdag 3 november 2022 vindt de Tweede Haagse Fietslichtjesparade plaats!

De fietstocht start om 18:00 vanaf de Wagenstraat. Een stoet van fietsers, jong en oud,  …

Lees verder over: Tweede Haagse Fietslichtjesparade