De Week van de Toegankelijkheid

Van 2 tot en met 7 oktober is het de Week van de Toegankelijkheid.
Den Haag wil een stad zijn waarin iedereen volwaardig en gelijkwaardig mee kan doen. Daarom is er in de 1e week van oktober extra aandacht voor toegankelijkheid en inclusie voor mensen met een beperking. Er zijn in Den Haag verschillende activiteiten om met elkaar in gesprek te gaan, te leren van elkaars ervaringen en samen plezier te hebben.

Op woensdagmiddag 4 oktober is er van 13:00 tot 16:00 uur van alles te doen voor kinderen van alle leeftijden, met en zonder beperking. Kom spelen bij de inclusieve speeltuinen in Ypenburg en het Oranjeplein of vier dierendag op stadsboerderij Leidschenveen. Op het Spuiplein kun je leren skaten met stoere Haagse jongeren en Sportpark Laan van Poot kun je lekker bewegen! ADO Den Haag geeft een speciale voetbaltraining en Hellas leert je handballen.

Bekijk het volledige programma op denhaag.nl en meld je aan.

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!