Den Haag blijft staan

De stadsdelen Escamp, Laak, Haagse Hout en Loosduinen zijn afgelopen maanden het toneel geweest voor het project ‘Den Haag blijft staan’. Ruim 100 senioren hebben een traject van 12 weken afgelegd gericht op het veilig en zelfstandig blijven functioneren. Met het eind van blok 1 in zicht, presenteert de organisatie vanaf deze week het 2e blok van Den Haag blijft staan.

Met de interventie ‘Den Haag blijft staan’ probeert Den Haag extra aandacht te besteden aan het voorkomen van vallen bij ouderen. Met jarenlange ervaring van Sportief Plus en TIM Fysiotherapie op dit thema wordt met grote zorg vormgegeven aan het programma. ‘Het programma is een combinatie van bewustwording, kennis opdoen en daadwerkelijk bewegen. Het direct uitvoeren van opgedane kennis via bewegen draagt direct bij aan de mentale en fysieke conditie’, aldus Axel Quist, projectleider namens Sportief Plus.

Blok 2 online
De ruim 100 deelnemers van blok 1 werken toe naar het einde. De slot les vindt plaats in de laatste week van september 2021 en de organisatie is blij te kunnen vermelden dat inschrijven voor het nieuwe blok mogelijk is.
Vanaf 11 oktober 2021 start in de 4 stadsdelen Escamp, Laak, Haagse Hout en Loosduinen op 11 verschillende locaties een nieuw traject ‘Den Haag blijft staan’. De 1e proefles is gratis, waar er kennisgemaakt kan worden met het volledige programma, de beweegcoach en de praktische invulling. Om vervolgens 12 weken achter elkaar de groepslessen te volgen.

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!