Doe mee aan de Haagse Vitaliteitsspelen 2024!

Na een succesvolle eerste editie organiseert de gemeente Den Haag op 30 mei de tweede editie van de Haagse Vitaliteitsspelen, het sport- en beweegevenement voor 50-plussers. Ook jouw sportclub is van harte uitgenodigd om deel te nemen!

Hoe kan jouw club meedoen?

• Organiseer een sport- of beweegactiviteit tijdens de Haagse Vitaliteitsspelen. Dit is een kans om jullie aanbod te laten zien en nieuwe deelnemers te verwelkomen. Activiteiten zoals OldStars Basketbal, Rugby, Handbal, Boksen, Dans en Yoga worden in ieder geval gevraagd. Andere ideeën zijn ook welkom!
• Doe mee aan de gratis opstartcursus voor OldStars Sport. Deze cursus biedt handvatten voor het betrekken van 50-plussers bij OldStars sporten op een verantwoorde manier. Er is ruimte voor 25 cursisten.
• Meld je ook alvast aan voor de ASM-cursus.

Voor vragen, aanmelden of meer informatie neem contact op met:
Casy el Bouhnani, sportconsulent senioren: casy.elbouhnani@denhaag.nl
Debby Ego, van het Nationaal Ouderenfonds: d.ego@ouderenfonds.nl

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Nationale Diabetes Challenge erkent als bewezen interventie

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) van de Bas van de Goor Foundation is onlangs erkend door het Kenniscentrum Sport en Bewegen als bewezen effectieve …

Lees verder over: Nationale Diabetes Challenge erkent als bewezen interventie