Doe mee met de Fit Challenge!

In Loosduinen zijn 8 senioren samen de uitdaging aangegaan tijdens de Fit Challenge in combinatie met de Go Go Den Haag Strippenkaart! De groep probeert in 13 weken tijd allerlei verschillende beweegactiviteiten uit. Van wandelen tot volleybal, een uurtje fitness, dans en sport en spel. Na 13 weken kiezen ze een favoriete activiteit om mee door te gaan.

Om de deelnemers een duwtje in de rug te geven ontvingen ze het Go Go Den Haag pakket met verschillende sportieve gadgets!

De Fit Challenge is een initiatief van SHG Gezondheidscentrum Houtwijk in samenwerking met de Teamplayers Sportstimulering Senioren.

Meer weten over de Go Go Den Haag strippenkaart? Klik hier.

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!