Fototentoonstelling Invictus Games Den Haag geopend

Van 16 tot en met 22 april 2022 is Den Haag gaststad van de Invictus Games. Om in aanloop naar dit evenement zoveel mogelijk Hagenaars te attenderen op dit unieke evenement is vanaf nu op 5 locaties een bijzondere fototentoonstelling zichtbaar. Vanmorgen werd deze fototentoonstelling door Sjaak Bral, ambassadeur van het evenement, geopend in aanwezigheid van alle geportretteerden.

Invictus Games

De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. De Invictus Games gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor hen die hun land dienen of gediend hebben. Tijdens de 5e editie van de Invictus Games zullen 500 deelnemers uit 20 landen concurreren in 9 verschillende sporten.

Fototentoonstelling Tattoo talk

De tentoonstelling toont de portretten en tatoeages van deelnemers uit het Nederlands Invictus Games team en van bekende Hagenaars. Zij waren alle 7 aanwezig om hun eigen foto te onthullen. De ene zijde van de tentoonstelling toont de krachtige portretten van de deelnemers en bekende Hagenaars, de andere zijde een close-up van een voor hen heel bijzondere tatoeage. De fototentoonstelling is vanaf vandaag gratis te bekijken in het Zuiderpark, bij de Haagse Hogeschool, bij Wijkpark de Verademing en op de Scheveningse boulevard. Vanaf aankomende dinsdag worden hier 2 locaties aan toegevoegd, dan is de fototentoonstelling ook te zien in het Atrium (stadhuis Den Haag) en aan de Lange Vijverberg.

Veerkrachtige verhalen middels audiotour
Achter iedere tatoeage van de deelnemers en bekende Hagenaars schuilt een veerkrachtig verhaal. Deze verhalen vertellen zij in de interviews die via de QR code te beluisteren zijn. Ze laten Hagenaars en bezoekers aan Den Haag op deze manier kennismaken met het evenement en de indrukwekkende verhalen van de veteranen. Door ook de verhalen achter de tatoeages van de bekende Hagenaars te tonen, laat de fototentoonstelling zien dat veerkracht iets van ons allemaal is.

 

De fototentoonstelling is tot en met zondag 24 april 2022 te bezoeken.

Kijk voor meer informatie op de website van de Invictus Games.

Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Iedereen wil zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen, ook bij een sportvereniging! Daarom vieren we wereldwijd van 7 t/m 13 oktober Coming Out Week. Er worden …

Lees verder over: Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Op 18 en 20 juni vond de Haagse Schoolsport Olympiade plaats in en om de Sportcampus Zuiderpark. Meer dan 3000 achtste¬†groepers van alle Haagse basisscholen deden deze …

Lees verder over: Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!

Van 13 tot en met 18 augustus strijden de beste beachvolleyballers van Europa om de titel in het Beachstadium!

Klik hier om te zien wanneer Nederland in actie komt!

Kids …

Lees verder over: Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!