Fototentoonstelling Invictus Games Den Haag geopend

Van 16 tot en met 22 april is Den Haag gaststad van de Invictus Games. Om in aanloop naar dit evenement zoveel mogelijk Hagenaars te attenderen op dit unieke evenement is vanaf nu op vijf locaties in Den Haag een bijzondere fototentoonstelling zichtbaar. Vanmorgen werd deze fototentoonstelling door Sjaak Bral, ambassadeur van het evenement, geopend in aanwezigheid van alle geportretteerden.

Invictus Games

De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. De Invictus Games gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor hen die hun land dienen of gediend hebben. Tijdens de vijfde editie van de Invictus Games zullen 500 deelnemers vanuit 20 landen concurreren in 9 verschillende sporten.

Fototentoonstelling Tattoo talk

De tentoonstelling toont de portretten en tatoeages van deelnemers uit het Nederlands Invictus Games team en van bekende Hagenaars. Zij waren alle zeven aanwezig om hun eigen foto te onthullen. De ene zijde van de tentoonstelling toont de krachtige portretten van de deelnemers en bekende Hagenaars, de andere zijde een close-up van een voor hen heel bijzondere tatoeage. De fototentoonstelling is vanaf vandaag gratis te bekijken in het Zuiderpark, bij de Haagse Hogeschool, bij Wijkpark de Verademing en op de Scheveningse boulevard. Vanaf aankomende dinsdag worden hier twee locaties aan toegevoegd, dan is de fototentoonstelling ook te zien in het Atrium (stadhuis Den Haag) en aan de Lange Vijverberg.

Veerkrachtige verhalen middels audiotour
Achter iedere tatoeage van de deelnemers en bekende Hagenaars schuilt een veerkrachtig verhaal. Deze verhalen vertellen zij in de interviews die via de QR code te beluisteren zijn. Ze laten Hagenaars en bezoekers aan Den Haag op deze manier kennismaken met het evenement en de indrukwekkende verhalen van de veteranen. Door ook de verhalen achter de tatoeages van de bekende Hagenaars te tonen, laat de fototentoonstelling zien dat veerkracht iets van ons allemaal is.

 

De fototentoonstelling is tot en met zondag 24 april te bezoeken.

Kijk voor meer informatie over de Invictus Games op invictusgames2020.nl

Positieve sportcultuur

Sporten is meer dan gezond bewegen, het gaat ook om veiligheid en plezier.

In déze video leer je wat de basisvoorwaarden van een Positieve Sportcultuur zijn en hoe je …

Lees verder over: Positieve sportcultuur

Communicatie bij sportclubs

Slim en effectief communiceren is voor sportclubs essentieel.

In déze video leer je welke stappen je kunt nemen om je clubcommunicatie te verbeteren.

Zie hieronder het …

Lees verder over: Communicatie bij sportclubs

Senioren Fit bij SV Erasmus

Elke woensdag wordt er bij SV Erasmus tussen 10 uur en 11 uur getraind door een groepje senioren uit de wijk.

Senioren Fit is binnen SV Erasmus een groot succes. Wat …

Lees verder over: Senioren Fit bij SV Erasmus