Haagse clubs opgelet! Kom in contact met de gemeente tijdens de Full Contact Week

Van 21 t/m 28 september organiseert de gemeente Den Haag de ‘Full Contact Week’. Deze week staat in het teken van persoonlijk contact met Haagse sportclubs. Door in gesprek te gaan met de sportclubs weet de gemeente wat er speelt en waar behoefte aan is.

De gemeente gaat tijdens deze week op bezoek bij clubs waar weinig tot geen contact is. Daarnaast is deze week voor clubs die wel al contact hebben met de gemeente een extra herinnering om weer eens bij te praten met de sportconsulent in de wijk. Maak kennis, laat je informeren en adviseren over ondersteuningsmogelijkheden, subsidies, uitdagingen en ontwikkelingen.

Contactgegevens sportconsulenten opent in nieuw tabblad

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!