Haagse clubs opgelet! Kom in contact met de gemeente tijdens de Full Contact Week

Van 21 t/m 28 september organiseert de gemeente Den Haag de ‘Full Contact Week’. Deze week staat in het teken van persoonlijk contact met Haagse sportclubs. Door in gesprek te gaan met de sportclubs weet de gemeente wat er speelt en waar behoefte aan is.

De gemeente gaat tijdens deze week op bezoek bij clubs waar weinig tot geen contact is. Daarnaast is deze week voor clubs die wel al contact hebben met de gemeente een extra herinnering om weer eens bij te praten met de sportconsulent in de wijk. Maak kennis, laat je informeren en adviseren over ondersteuningsmogelijkheden, subsidies, uitdagingen en ontwikkelingen.

Contactgegevens sportconsulenten opent in nieuw tabblad

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!