Go Go Den Haag daagt jouw vereniging uit

Zo vaak mogelijk scoren in 1 minuut, jouw snelste 5 kilometer, een persoonlijk hooghoud-record: allemaal voorbeelden van Go Go Den Haag Challenges. Welke uitdaging ga jij met jouw vereniging aan?

Vanuit Go Go Den Haag dagen we alle Hagenaars en sportaanbieders uit om een Go Go Den Haag Challenges aan te gaan. Op dit moment zijn er 2 challenges gestart en staan er nog 6 op de planning.

Doe mee!
Hoe vaak scoort jouw team in 1 minuut in een basket? Prof-basketbalspeler Casey Lopes van The Hague Royals daagt je uit:

Vincent Diephuis, wereldkampioen CrossFit (50+), kan 45 pull-ups in 1 minuut. Hoe vaak kunnen jullie dit? Ga de uitdaging aan:

Deel het resultaat en daag anderen uit
Motiveer jouw sporters, treed buiten de bekende paden van je eigen sport en ga met elkaar de sportieve uitdaging aan! Maak een foto of een filmpje met het resultaat, deel deze op social media en gebruik de #gogodenhaag.

Kom in beweging, Go Go Den Haag!

De Haagse Vitaliteitsspelen zijn terug!

Na de succesvolle eerste editie organiseert de gemeente Den Haag op donderdag 30 mei de tweede editie van de Haagse Vitaliteitsspelen bij HAAG atletiek! Doe mee met hét …

Lees verder over: De Haagse Vitaliteitsspelen zijn terug!

Help mee om Den Haag toegankelijker te maken!

Voor het 7e jaar op rij organiseert Voorall de Onbeperkt070-prijs waarbij initiatieven en ideeën om Den Haag toegankelijker en inclusiever te maken in het zonnetje …

Lees verder over: Help mee om Den Haag toegankelijker te maken!

Route Tour de France Femmes bekend!

De route van de Tour de France Femmes is onthuld! Op maandag 12 augustus 2024 fietsen de wielrensters Den Haag in vanaf de Escamplaan, via Laak, de Schilderswijk en het …

Lees verder over: Route Tour de France Femmes bekend!