Gymboxen in Transvaal beter gebruikt door subsidie Haags Sport Initiatief

Stichting Haagse Hopjes en stichting WeZijn Transvaal diende begin dit jaar een subsidieverzoek in bij het Haags Sport Initiatief om een aantal enthousiaste buurtbewoners opleiden tot fitnesstrainer A.

In ruil voor het kunnen volgen van de opleiding werd door de deelnemers afgesproken om na het behalen van de opleiding (in een periode van 1 jaar) op vaste tijden, 80 uur training te geven bij de Gymboxx op het Wijkpark Transvaal.

Deze samenwerking zorgde ervoor dat de deelnemers konden participeren in de wijk, een kans hebben op een betaalde baan in de sportwereld én dat de gymbox vaker open is, waardoor er meer inactieve volwassen Hagenaars structureel en duurzaam in beweging kunnen komen.

Eind juli heeft sportconsulent Centrum en beleidsadviseur sport en bewegen in de openbare ruimte Pjotr Behrtel, namens de gemeente Den Haag, aan 10 trotste wijkbewoners de diploma’s overhandigd.

Op dit moment worden de roosters gemaakt voor de lessen die na de zomervakantie gaan beginnen.

Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Iedereen wil zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen, ook bij een sportvereniging! Daarom vieren we wereldwijd van 7 t/m 13 oktober Coming Out Week. Er worden …

Lees verder over: Organiseer een activiteit tijdens Coming Out Week!

Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Op 18 en 20 juni vond de Haagse Schoolsport Olympiade plaats in en om de Sportcampus Zuiderpark. Meer dan 3000 achtste groepers van alle Haagse basisscholen deden deze …

Lees verder over: Terugblik Haagse Schoolsport Olympiade

Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!

Van 13 tot en met 18 augustus strijden de beste beachvolleyballers van Europa om de titel in het Beachstadium!

Klik hier om te zien wanneer Nederland in actie komt!

Kids …

Lees verder over: Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Scheveningen!