Meld Haagse Kampioenen aan voor Haags Sportgala 2023!

Den Haag is trots op haar sporters en dat wordt gevierd op 18 december 2023 tijdens het Haags Sportgala in Sportcampus Zuiderpark. Een feestelijke avond waar we nog eens stil staan bij de geweldige resultaten van onze sporters. Tijdens dit gala komt de Haagse sportwereld samen om onze Haagse Kampioenen te eren.

Om geen enkele Haagse kampioen te vergeten, hebben wij jouw hulp nodig. Is er bij jullie vereniging een Haagse kampioen die voldoet aan deze voorwaarden? Meld hem of haar dan voor 2 november aan via deze pagina.

Zodra de Haagse Kampioenen zijn aangemeld en voldoen aan de voorwaarden, ontvangen zij begin november een persoonlijke uitnodiging om op 18 december voor het Sportgala. Waar we hun prestaties zullen vieren.

De Haagse Sportzomer komt eraan!

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes

Lees verder over: De Haagse Sportzomer komt eraan!

Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Op 24 september 2024 vindt De Maatschappelijke Beursvloer Den Haag plaats. Hét netwerk evenement waar vragen van stichtingen en verenigingen samen komen met het aanbod …

Lees verder over: Inschrijvingen Maatschappelijke Beursvloer Den Haag 2024 open!

Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!

Met de TeamNL Sport Experience krijgen kinderen de kans om te sporten als TeamNL! Bezoek een van de pleinen in de stad of kom naar het strand voor een unieke sportdag.

Lees verder over: Kom deze zomer in beweging met TeamNL Sport Experience!