Meld Haagse Kampioenen aan voor Haags Sportgala 2023!

Den Haag is trots op haar sporters en dat wordt gevierd op 18 december 2023 tijdens het Haags Sportgala in Sportcampus Zuiderpark. Een feestelijke avond waar we nog eens stil staan bij de geweldige resultaten van onze sporters. Tijdens dit gala komt de Haagse sportwereld samen om onze Haagse Kampioenen te eren.

Om geen enkele Haagse kampioen te vergeten, hebben wij jouw hulp nodig. Is er bij jullie vereniging een Haagse kampioen die voldoet aan deze voorwaarden? Meld hem of haar dan voor 2 november aan via deze pagina.

Zodra de Haagse Kampioenen zijn aangemeld en voldoen aan de voorwaarden, ontvangen zij begin november een persoonlijke uitnodiging om op 18 december voor het Sportgala. Waar we hun prestaties zullen vieren.

Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

Op maandag 12 augustus start de Tour de France Femmes, de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld, in Nederland. De eerste etappe start die dag in Rotterdam, …

Lees verder over: Fiets mee met de toertocht van de Tour de France Femmes

TeamNL Sport Experience

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten …

Lees verder over: TeamNL Sport Experience

Draag bij aan een positieve sportcultuur!

Deze maand draait het bij WSDH om het creëren van een positieve sportcultuur in Den Haag! Het doel is dat iedereen veilig en met plezier kan sporten.

Wist je dat WSDH …

Lees verder over: Draag bij aan een positieve sportcultuur!